Luettavaa syksyyn jokaiselle horoskooppimerkille

Syksyllä on ihana kääriytyä viltin alle hyvän kirjan kera. Jokainen horoskooppimerkki kantaa mukanaan omia erityispiirteitään ja intohimojaan, joten miksi et löytäisi juuri sinulle sopivaa kirjaa tähtimerkkisi perusteella? Tässä on suosituksia kirjoista ja kirjallisuuden genreistä, jotka sopivat jokaiselle horoskooppimerkille.

Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Oinaat ovat rohkeita, energisiä ja impulsiivisia. He kaipaavat toimintaa ja seikkailua. Sinulle, Oinas, suosittelemme seikkailuromaaneja ja toimintatrillereitä. Yksi loistava kirja tähän tyyliin on ”Matka maailman ympäri 80 päivässä” Jules Vernen kynästä.

Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta)

Härät ovat käytännöllisiä, perusteellisia ja nauttivat kauniista asioista elämässään. Sinulle sopivat historialliset romaanit ja taidekirjat. Lue esimerkiksi Ken Follettin ”Taivaan pilarit” historiallisen juonen ja taustan takia.

Kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Kaksoset ovat älykkäitä, uteliaita ja monipuolisia. He pitävät vaihtelevasta kirjallisuudesta. Valitse kirja, joka tarjoaa erilaisia näkökulmia ja juonenkäänteitä, kuten Gillian Flynnin ”Kiltti tyttö”.

Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Ravut ovat empaattisia, herkkiä ja kotikeskeisiä. He nauttivat kirjoista, jotka käsittelevät perhesuhteita ja tunnetiloja. Anna itsellesi mahdollisuus uppoutua John Greenin nuorten aikuisten romaaniin ”Tähtiin kirjoitettu virhe”.

Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Leijonat ovat itsevarmoja, luovia ja rakastavat huomiota. Sinulle sopivat kirjat, joissa on vahvat päähenkilöt ja dramaattinen juoni. Kokeile esimerkiksi J.K. Rowlingin ”Harry Potter” -sarjaa.

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Neitsyet ovat analyyttisiä, järjestelmällisiä ja tiedonhaluisia. He etsivät usein kirjoja, jotka tarjoavat oppimismahdollisuuksia. Lukea voit esimerkiksi tietokirjoja tai klassikoita, kuten George Orwellin ”1984”.

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Vaakojen luonteenpiirteisiin kuuluvat tasapaino, oikeudenmukaisuus ja kauneus. Valitse kirja, joka käsittelee moraalisia dilemmoja tai ihmissuhteita, kuten Khaled Hosseinin ”Tuhat loistavaa aurinkoa”.

Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Skorpionit ovat intohimoisia, mystisiä ja syvällisiä. He etsivät usein kirjoja, jotka kutsuvat tutkimaan ihmisluonteen syvyyksiä. Suosittelemme lukemaan Paulo Coelhon ”Alkemisti” saadaksesi henkistä pohdintaa.

Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta)

Jousimiehet ovat seikkailunhaluisia, optimistisia ja uteliaita. He nauttivat matkakertomuksista ja seikkailuista. Lue esimerkiksi Jon Krakauerin ”Into the Wild” saadaksesi annoksen seikkailua ja vapauden kaipuuta.

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Kauriit ovat kunnianhimoisia, käytännöllisiä ja päämäärätietoisia. He pitävät kirjoista, jotka tarjoavat inspiraatiota ja menestyksen avaimia. Kokeile Malcolm Gladwellin ”Outliers” saadaksesi näkökulmaa menestyksen taustoihin.

Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta)

Vesimiehet ovat omaperäisiä, kekseliäitä ja yhteisöllisiä. He nauttivat kirjoista, jotka haastavat perinteisiä ajattelutapoja. Lukea voit esimerkiksi Yuval Noah Hararin ”Sapiens: Ihmisen lyhyt historia”.

Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Kaloille on ominaista intuitio, empatia ja taiteellisuus. He kaipaavat kirjoja, jotka herättävät tunteita ja tarjoavat pakopaikan todellisuudesta. Kokeile Gabriel García Márquezin ”Rakkautta koleran aikaan” tunteellisten ja kauniiden kuvailujen takia.

Muista, että kirjallisuuden valinta on henkilökohtaista, ja voit aina löytää kirjoja, jotka puhuttelevat juuri sinua, riippumatta tähtimerkistäsi. Syksy on täydellinen aika uppoutua uusiin seikkailuihin kirjojen maailmassa!

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.