Päivähoroskooppi 27.9.2023

Astrologinen katsaus keskiviikkoon 27.9.23

Päivän horoskooppi: Kosminen voima on meidän saatavillamme! Vaikka saatamme tuntea itsemme eksyneiksi kun Kuu Kalat-merkissä kompastelee Auringon ollessa Vaaka-merkissä, tehdäksemme päätöksiä, on vaikea tietää, pitäisikö meidän luottaa enemmän järkeemme vai intuitioomme. Ei kuitenkaan ole mahdotonta löytää ratkaisua. Voimamme tulisi vahvistua noin klo 19.46 EDT, kun Kuu tekee sextiilin onnekkaan Jupiterin kanssa Härkä-merkissä, luoden mahdollisuuksia ja tilaisuuksia, joita ei aiemmin ollut. Voimme liikuttaa vuoria, jos uskomme niin.

Mitä voimme oppia

Jatkossa voimme odottaa, että tämä voimantuotto jatkuu ja vahvistuu. On tärkeää pitää mielessä, että vaikka tähdet voivat tarjota meille mahdollisuuksia, meidän on silti tartuttava niihin ja tehtävä töitä unelmiemme saavuttamiseksi. Tämä kosminen energia antaa meille työkalut menestykseen, mutta meidän on itse astuttava askel eteenpäin. Luota itseesi ja voimaasi, sillä voit saavuttaa suuria asioita tänään ja tulevaisuudessa.

Käy lukemassa myös tämän viikon horoskooppi eli viikon 39 viikkohoroskooppi täältä.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.