Viikkohoroskooppi 23.-29.10.

Oinas (21.3.-19.4.): Tällä viikolla edessä voi olla työhön tai opintoihin liittyvä uusi mahdollisuus. Saatat myös päästä retkelle tai matkalle läheisen ihmisen kanssa – tai ehkäpä suunnittelet tulevaa reissua. Valitse matkaseurasi huolellisesti!

Härkä (20.4.-20.5.): Tällä viikolla onnenvärisi on punainen. Loppuviikosta joku vanha tuttava saattaa ilmaantua elämääsi yllättävällä tavalla – mieti tarkkaan, haluatko päästää tätä henkilöä elämääsi. Herättääkö kohtaaminen sinussa positiivisia vai negatiivisia tunteita?

Kaksonen (21.5.-20.6.): Kiireisen vaiheen jälkeen tällä viikolla koittaa rennommat ajat. Nauti levosta ja ota itsellesi omaa aikaa – käy vaikka yksin elokuvissa tai ulkona nauttimassa syksyisestä luonnosta. Anna itsellesi myös luoa herkutella – välillä on hyvä kunnolla nauttia elämästä.

Rapu (21.6.-22.7.): Olet täynnä uutta energiaa ja luvassa on paljon mukavia sosiaalisia tapahtumia. Älä kuitenkaan rasita itseäsi liikaa, muista myös levätä. Onnenvärisi on tällä viikolla laventeli.

Leijona (23.7.-22.8.): Tällä viikolla eteesi tulee valinta ja sinun täytyy tehdä ehkä kiperiäkin päätöksiä. Nyt on aika kuunnella omaa sydäntä ja intuitiota. Kun rauhoitut kuuntelemaan sisintäsi, tiedät kyllä, mitä tehdä.

Neitsyt (23.8.-22.9.): Tällä viikolla olosi tuntuu kevyemmältä kuin aikoihin. Syksyinen sää puhuttelee sinua ja antaa inspiraatiota. Nyt voisi olla hyvä hetki aloittaa uusi projekti.

Vaaka (23.9.-22.10.): Työ saattaa tuntua tällä hetkellä raskaalta, mutta tämäkään vaihe ei kestä ikuisesti. Pian edessä ovat rennommat ajat. Keskity siihen, mikä elämässäsi on positiivista ja ammenna voimaa sinulle iloa tuovista asioista.

Skorpioni (23.10.-21.11.): Nyt on aika keskittää tavoitteet ja suunnata kohti päämäärää. Loppuviikosta suunnitelmiisi tosin saattaa tulla hidastetta odottamattomalta taholta. Ole kärsivällinen, vaikka asiat eivät sujuisi tahtosi mukaan – kaikki järjestyy kyllä.

Jousimies (22.11.-21.12.): Tällä viikolla koet uutta innostusta ja saatat jopa kokeilla uutta harrastusta – tai ehkä palaat pitkästä aikaa vanhan lempiharrastuksesi pariin. Keskity siihen, mistä saat iloa ja energiaa. Loppuviikosta tiedossa saattaa olla juhlat tai muu sosiaalinen tapahtuma.

Kauris (22.12.-19.1.): Tällä viikolla onnenvärejäsi ovat kulta ja konjakinruskea. Olet ehkä vahvasti syystunnelmissa ja sinulla saattaa olla tiedossa mukavaa vapaa-ajan puuhaa tällä viikolla. Jos Halloween on sinun juttusi, viikonloppuna kannattaa ottaa siitä kaikki ilo irti.

Vesimies 20.1.-18.2.): Mieltäsi askarruttanut ongelma nytkähtää tällä viikolla eteenpäin. Olet tavallista energisempi ja saatat kaivata ystävien seuraa. Ehkäpä yhteinen illanvietto viikonloppuna kuulostaisi heistäkin hyvältä?

Kalat 19.2.-20.3.): Tällä viikolla saat mielenrauhaa mieltäsi vaivanneisiin kysymyksiin. Kannattaa kuitenkin jakaa ajatuksia läheisten kanssa ja tukeutua heidän apuunsa, jos yhtään siltä tuntuu. Loppuviikosta olosi on selvästi kevyempi ja mielialasi korkeammalla.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.