Päivähoroskooppi 22.10.2023

Astrologinen katsaus sunnuntaihin 22.10.23

Päivän horoskooppi: Vapaana virtaavaa energia voi olla vaikea hallita. Aurinko jahtaa kaaosmaista Plutoa klo 10.09 itäistä kesäaikaa, tarjoten meille energian ja päättäväisyyden purkauksen – silti liian suuri kunnianhimo voi nostaa esiin aggressiota tai hätiköintiä. Herkkä Kuu liittyy sitten Plutoon, tuoden mukanaan musertavia tunteita ja muistoja, jotka voivat joko inspiroida meitä tai pakottaa meidät pohtimaan. Lopuksi Kuu asettuu vastakkain Auringon kanssa, ja niiden raaka tunnepurkaus voi olla haasteellinen sulatettavaksi. Ota vähän lepoa!

Mitä voimme oppia

Illan lähestyessä voit odottaa tunnelman tasoittuvan, kun tämä voimakas energia hälvenee. On suositeltavaa etsiä rauhallisia hetkiä ja hengähdystaukoja päivän aikana, jotta voimme käsitellä tunteemme ja ajatuksemme tehokkaasti.

Yön tullen meillä on mahdollisuus kääntää tämä voimakas energia positiiviseksi voimavaraksi. Meditaatio, rentoutuminen ja syvä hengitys voivat auttaa meitä purkamaan jännitystä ja käsittelemään päivän tapahtumia. Muista myös olla ystävällinen itsellesi ja muille, sillä herkkyys on nyt korkealla.

Kun uusi päivä koittaa, voimme tuntea olevamme paremmin valmistautuneita hyödyntämään tätä energiaa luovasti ja tuottavasti. Muista pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi ja hyödyntää voimiasi rakentavalla tavalla.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.