Viikkohoroskooppi 22.-28.5.

Oinas (21.3.–19.4.)

Nyt on oikea aika tehdä muutoksia elämässäsi. Käytä aikaa pohtiaksesi, mihin haluat panostaa elämässäsi. Pienet askeleet voivat johtaa suuriin muutoksiin, joten älä pelkää tarttua tilaisuuteen.

Härkä (20.4.–20.5.)

Ensi viikolla on tärkeää keskittyä kommunikointiin ja vuorovaikutukseen. Ole valmis kuuntelemaan ja oppimaan uutta. Uudet ihmissuhteet voivat tuoda mukanaan mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

Kaksonen (21.5.–20.6.)

Ensi viikko on oikea aika panostaa omaan hyvinvointiin. Liikunta ja terveellinen ruokavalio auttavat sinua jaksamaan paremmin ja pitämään mielen kirkkaana. Muista myös levätä tarpeeksi.

Rapu (21.6.–22.7.)

Tällä hetkellä sinun on tärkeää keskittyä omaan intuitioosi. Jos jokin asia ei tunnu hyvältä, kuuntele tunteitasi ja toimi sen mukaisesti. Luota siihen, että kaikki järjestyy lopulta parhaalla mahdollisella tavalla.

Leijona (23.7.–22.8.)

Ensi viikolla voit löytää uuden harrastuksen tai kiinnostuksen kohteen, joka saa mielenkiintosi heräämään. Ole avoin uusille kokemuksille ja tartu tilaisuuteen kokeilla jotain uutta.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Nyt on tärkeää keskittyä omaan itsetuntemukseen. Meditaatio ja rauhallinen oleskelu luonnossa voivat auttaa sinua löytämään tasapainon elämässäsi.

Vaaka (23.9.–22.10.)

Ensi viikolla voit löytää uusia ystäviä tai saada tukea vanhoilta ystäviltäsi. Ole avoin ja sosiaalinen, ja muista, että yhteistyö voi tuoda mukanaan mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

Skorpioni (23.10.–21.11.)

Ensi viikolla on tärkeää keskittyä omaan talouteen ja raha-asioihin. Suunnittele budjettisi huolellisesti ja ole tarkkaavainen taloudellisissa päätöksissäsi.

Jousimies (22.11.– 20.12.)

Ensi viikolla voit kokea haasteita ihmissuhteissasi. Ole avoin ja rehellinen kommunikoidessasi muiden kanssa, ja pyri ratkaisemaan mahdolliset ristiriidat rakentavalla tavalla.

Kauris (22.12. – 19.1.)

Tuleva viikko voi tuoda sinulle uusia mahdollisuuksia ja yllätyksiä. Ole avoin uusille kokemuksille ja luota siihen, että kaikki tapahtuu sinun parhaaksesi.

Vesimies (20.1. – 18.2.)

Ensi viikolla sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota ihmissuhteisiisi. Ole avoin ja rehellinen kommunikoidessasi muiden kanssa, ja pyri rakentamaan kestäviä suhteita ympärillesi.

Kalat (19.2. – 20.3.)

Nyt kannattaa keskittyä omaan henkiseen hyvinvointiin. Ole avoin uusille kokemuksille, ne voivat auttaa sinua kasvamaan ja kehittymään henkisesti

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.