Viikkohoroskooppi 29.5.-4.6.

Härkä 21.4.-20.5.

Olet pitkään kamppailut paikastasi auringossa. Nyt vihdoin elämässäsi puhaltavat uudet tuulet. Tulossa on seikkailua tai romantiikkaa odottamattomalta taholta. Tämä on sinun tilaisuutesi. Muista kuitenkin pitää pää kylmänä kovassakin vauhdissa.

Kaksoset 21.5.-21.6.

Olet pohtinut pitkään ratkaisuja asioihin. Huolet ja murheet selkiytyvät pikkuhiljaa, täydellistä paistetta et saa heti, mutta pilvipoutakin antaa jo viitteitä paremmasta. Kun asiat parantuvat myös itseluottamuksesi kasvaa.

Rapu 22.6.-22.7.

Sinun täytyy nyt keskittyä, että saat tehtäväsi hoidettua. Lähelläsi on ihminen joka imee energiaasi, mieti haluatko antaa hänelle sitä. Sinun ei tarvitse sietää kaikkea. Muista myös omia toiveitasi ja halujasi, saat toteutettua niitää kunhan uskallat yrittää.

Leiijona 23.7.-22.8.

Kesä on lämmön ja uudistumisen aikaa. Ota sinä myös oma osasi siitä. Nyt on hyvä kokeilla mitä uutta voisitkaan saada elämääsi. Tunteet hallitsevat sinua ihmissuhteissasi, joten muista kuunnella myös järjen ääntä.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Olet toisinaan liiaksi tarkkailijana itsesi ja muiden suhteen. Hellitäpä välillä ja tee itse omat ratkaisusi kaikessa rauhassa. Tuntematon huominen saattaa pelottaa sinua, mutta luota vaistoosi ja ota uusi suunta pelkäämättä.

Vaaka 23.9.-22.10.

Älä anna ihmisten tuomita sinua. Ole valppaana jos joku lähipiirissä yrittää hyötyä epävarmuudestasi. Sinulla on oikeus ratkaista asiat omalla tavallasi. Pyri kuitenkin ystävällisyyteen muita kohtaan ja etsi mieluisia asioita itsellesi. Pääset kuin pääsetkin pikkuhiljaa päämäärään.

Skorpioni 23.10.-22.11.

Olet oman onnesi seppä. Menneisyyden virheet muistuttavat itsestään, suuntaa kuitenkin rohkeasti eteenpäin. Tarkastele mahdollisuuksiasi ja tee omia valintoja. Miieti mitä haluat tulevaisuudelta ja pyri niitä kohti niin saat asiat selkenemään.

Jousimies 23.11.-21.12.

Sait aiemmin palveluksia muilta, joten sinun olisi nyt aika maksaa takaisin. Tämä voi tuntua raskaalta, kun olet tottunut vapauteesi. Ota itseäsi niskasta kiinni ja hoida hommat niin pian helpottaa. Kevät tuo vipinää rakkausasioissa. Läheisisssä ihmissuhteissakin avautuu uusia ulottuvuuksia. 

Kauris 22.12.-20.1. 

Aistit ympäristöäsi nyt kaikin tavoin. Katselet ihmissuhdettasi uudessa valossa ja tilanne selkiytyy sinulle pikkuhiljaa. Uusi aika koittaa sinulle kun olet avoimin sydämin. Ole kuitenkin tarkkana ketä päästät lähellesi, ettet tule huijatuksi.

Vesimies 21.1.-19.2.

Olet nyt hyvässä vauhdissa. Asiat sujuvat kuin vettä vaan. Sinuun kohdistetaan paljon odotuksia, mutta tulet suoriutumaan niistä. Kunnianhimosi ja taitosi pääsevät oikeuksiinsa ja pääset näyttämään mihin kaikkeen sinä pystytkään.

Kalat 20.2.-20.3.

Vaali ihanteitasi, mutta muista suhtautua itseesi ja ympäristöön myötätuntoisesti. Ihmissuhteet mietityttävät sinua. Saat asiat sujumaan paremmin kun muistat välillä levätä ja rentoutua. Koeta nauttia elämästä kaikin aistein.

OInas 21.3.-20.4.

Sinua mietityttää ihmissuhteisiin liittyvät ratkaisut. Haluat olla vähän yksin ja miettiä niitä ajan kanssa. Pikkuhiljaa pääset taas sinuiksi itsesi kanssa, saat takaisin varmuutta itseäsi kohtaan ja pääset uuteen vauhtiin. Jakson lopussa saatat yllättyä iloisesti.

AMB

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.