Viikkohoroskooppi 20.-26.11.

Oinas (21.3.-19.4.): Uusi viikko tuo mukanaan sosiaalista piristystä elämääsi. Se kannustaa sinua laajentamaan verkostoasi ja etsimään yhteistyömahdollisuuksia. Olet nyt erityisen viehättävä ja voit löytää inspiraatiota yllättävistä kohtaamisista. Ole avoin uusille ideoille, ne voivat viedä sinut mielenkiintoisille poluille.

Härkä (20.4.-20.5.): Tuleva viikko nostaa esiin luovuutesi ja innostuksesi taiteellisiin ilmaisumuotoihin. Kokeile rohkeasti uusia harrastuksia tai anna luovuutesi loistaa työssäsi. Myös romanttiset tunnelmat vahvistuvat, joten ole valmis jakamaan tunteitasi läheisillesi.

Kaksonen (21.5.-20.6.): Tuleva viikko rohkaisee sinua laajentamaan näköalaa ja kokeilemaan uusia asioita. Ehkäpä voit opetella uuden taidon tai aloittaa kurssin, joka herättää kiinnostuksesi. Ole avoin oppimaan ja haasta itseäsi – löydät voimavaroja, joita et tiennyt omistavasi.

Rapu (21.6.-22.7.): Tuleva viikko kannustaa sinua keskittymään kotiisi ja perheeseesi. Voit löytää iloa kodin sisustamisesta tai yhteisistä hetkistä rakkaiden kanssa. Ole avoin antamaan ja vastaanottamaan tukea läheisiltäsi – yhdessä voitte voittaa mahdolliset haasteet.

Leijona (23.7.-22.8.): Taloudelliset mahdollisuudet avautuvat tällä viikolla. Ole valppaana mahdollisuuksille säästää ja tehdä fiksuja sijoituksia. Myös työelämässä voit löytää uusia tapoja kasvattaa tulojasi. Muista juhlistaa omia saavutuksiasi!

Neitsyt (23.8.-22.9.): Kommunikointi kukoistaa tällä viikolla, ja se voi avata ovia niin työ- kuin ihmissuhteissakin. Ole avoin vuoropuhelulle ja kuuntele tarkasti muiden näkemyksiä. Jokin matka tai lyhyt retki voisi myös olla juuri se, mitä tarvitset saadaksesi uusia näkökulmia elämääsi.

Vaaka (23.9.-22.10.): Sosiaalinen verkostosi laajenee entisestään tällä viikolla. Osallistu rohkeasti tapahtumiin ja verkostotilaisuuksiin, sillä uudet tuttavuudet voivat tuoda mukanaan mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Myös romanttiset suhteet voivat vahvistua.

Skorpioni (23.10.-21.11.): Henkilökohtainen kasvu on nyt painopistealueellasi. Ole avoin uusille näkökulmille ja ideoille, jotka voivat auttaa sinua kehittymään ihmisenä. Syvälliset keskustelut läheisten kanssa voivat tuoda esiin uusia oivalluksia itsestäsi.

Jousimies (22.11.-21.12.): Tuleva viikko tuo mukanaan voimaa ja päättäväisyyttä työelämääsi. Tartu rohkeasti haasteisiin ja osoita kykysi saavuttaa asetettuja tavoitteita. Voit myös löytää uusia tapoja kehittää ammatillista osaamistasi.

Kauris (22.12.-19.1.): Sosiaalinen ja yhteisöllinen ilmapiiri vahvistuu tällä viikolla. Ole aktiivinen yhteisössäsi ja osallistu ryhmäaktiviteetteihin. Voit löytää uusia ystäviä ja tukiverkostoja, jotka antavat voimaa ja iloa elämääsi.

Vesimies (20.1.-18.2.): Tuleva viikko kannustaa sinua panostamaan terveyteesi ja hyvinvointiisi. Kokeile uusia liikuntamuotoja tai terveellisiä ruokavalintoja. Pienet päivittäiset rutiinit voivat johtaa suuriin parannuksiin kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissasi.

Kalat (19.2.-20.3.): Henkiset ja emotionaaliset energiat virtaavat voimakkaasti tällä viikolla. Ota aikaa meditaatiolle ja introspektion hetkille. Voit löytää syvempiä merkityksiä elämällesi ja saada inspiraatiota tulevaisuuden suunnitelmillesi.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.