Päivähoroskooppi 20.11.2023

Astrologinen katsaus maanantaihin 20.11.23

Tunteiden voimakkuus todennäköisesti keskittyy tänään. Kuu siirtyy herkän Kalat-merkin alueelle, mutta yhtyy sitten jäsenneltyyn Saturnukseen, tasapainottaen tilannetta. Kello 16.26 itäisen ajan mukaan valaiseva Aurinko tekee sekstiiliä tiedostamattoman Pluton kanssa, auttaen meitä selvittämään syviä ja mutkikkaita tunteita. Joistakin niistä puhuminen saattaa olla mahdollista, kiitos sanallisesti lohduttavan Merkuriuksen ja herkän Khironin yhtymän, mutta on myös olennaista tietää, mitkä keskustelut eivät ole valmiita etenemään tuottavasti. Meidän tulisi välttää työntämistä epämukavuuden yli ja keskittyä siihen, mikä sujuu helposti sen sijaan.

Mitä voimme oppia

Päivä tarjoaa mahdollisuuden syventyä omiin tunteisiin ja ymmärtää niitä paremmin. On hyvä hetki pohtia, mitkä asiat ovat todella tärkeitä ja ansaitsevat huomion. Saturnuksen vaikutus auttaa tuomaan rakennetta ja järjestystä, mikä helpottaa tunteiden hallintaa. Aurinko ja Pluto yhdessä voivat tuoda esiin piileviä asioita, jotka kaipaavat ratkaisua. Vaikka keskusteleminen on mahdollista, on tärkeää olla tietoinen siitä, milloin pidättäytyä keskusteluista, jotka eivät johda tuottavaan lopputulokseen. Kuuntele herkästi sisäistä ääntäsi ja valitse ne keskustelut, jotka edistävät kasvua ja ymmärrystä.

Illan edetessä voimme hyötyä Merkuriuksen ja Khironin yhteistyöstä, joka tarjoaa lohdutusta ja avoimuutta kommunikointiin. Tämä on otollinen aika ilmaista tunteita sanallisesti ja jakaa ne toisten kanssa. Kuitenkin tärkeää on myös kunnioittaa toisten rajoja ja olla valppaana merkeistä, milloin pitäisi vetäytyä keskustelusta. Merkuriuksen rooli auttaa meitä ilmaisemaan itseämme selkeästi ja empaattisesti, kun taas Chironin energia ohjaa meitä kohti parantumista ja syvempää ymmärrystä omista haavoittuvuuksistamme.

Tämä päivä kannustaa meitä siirtymään kohti myönteisiä ja rakentavia suuntia. Tunteiden käsittely ja niiden jakaminen voivat edistää henkilökohtaista kasvua. Keskity siihen, mikä virtaa luontevasti, ja anna tilaa itsellesi ja muille hyväksyä tunteet sellaisina kuin ne ovat. Jatka lempeyttä itseäsi kohtaan ja ole avoin uusille oivalluksille, jotka voivat syntyä tämän päivän vuorovaikutuksista.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.