Lapsesi horoskooppimerkki ja sen vaikutus persoonallisuuteen

Kun odotat vauvaa, yksi jännittävimmistä asioista on pohtia, millainen tästä pienestä ihmisestä tulee! Tuleeko hän yhtä hassuksi kuin isänsä? Ehkä hän on matematiikassa lahjakas kuten äitinsä. Voisiko vauvastasi kasvaa huippu-urheilija tai taiteilija, onko hän ulospäinsuuntautunut vai ujo, itsepäinen vai helposti lähestyttävä? Vaikka onkin mahdotonta tietää varmasti, saako vauvasi piirteitä sinulta, suvun eri jäseniltä vai onko hän täysin erilainen, on olemassa ikivanha työkalu, joka voi antaa sinulle jonkinlaisen käsityksen! Kyseessä on astrologia ja horoskooppi! Joten pidä hauskaa tutkiessasi tähtien avulla, millainen persoonallisuus vauvallasi saattaa olla hänen horoskooppimerkkinsä mukaan.

OINAS (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Horoskooppikalenteri alkaa maaliskuun lopussa, joten on hyvin sopivaa, että ensimmäinen merkki, Oinas, kuuluu niihin, jotka rakastavat olla ensimmäisinä. (Valmistaudu innokkaisiin ”Minä ensin!” -huutoihin kunnianhimoiselta jälkeläiseltäsi.) Kuten Oinaan symboli, pässi, vihjaa, pienestäsi tulee rohkea hahmo, joka ei pelkää syöksyä pää edellä lähes mihin tahansa tilanteeseen. (Ja juosta he osaavat! On fiksua vauvasuojata koti heti ryömimisen merkkien ensimmäistä kertaa ilmaantuessa.) Nauti uteliaasta ja spontaanista pässistäsi, joka kasvaa rohkeaksi, itsepäiseksi ja valmiiksi kaikenlaisiin seikkailuihin. Heistä tulee varmasti hauskoja, mutta myös hieman haastavia taaperoaikoina!

HÄRKÄ (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta)

Älä anna häärivän Härän hämätä sinua! Pieni härkäsi on vain tarkka rutiineista ja ehkä hieman epäröivä uusien asioiden kokeilemisessa. Se tarkoittaa, että säännölliset nukkuma- ja ruoka-ajat sekä lämmin kannustus voivat olla tässä avainasemassa. Tiedätkö mistä härät ovat myös tunnettuja? Sitkeydestään, tulisista persoonistaan ja draaman kaipuustaan! (Varaudu paljon jännitykseen!) Kaiken tuon intohimon kanssa pienet härät voivat olla hieman tulisia, joten on hyvä idea opetella tantrumien taltuttamista varhain. (Sinä selviät tästä!) Mutta älä huoli, pienestäsi kasvaa vahvasti vakaumuksellinen henkilö, joka tekee kovasti töitä onnen saavuttamiseksi ja joka on uskollinen rakkailleen – kuten sinulle!

KAKSOSET (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Kaksosten vanhemmat vitsailevat usein, että heillä on kaksi lasta yhden hinnalla! (Kaksosethan symbolisoivat kaksosia.) Tämä ”kaksoispersoonallisuus” voi olla siunaus tai haaste päivästä riippuen. Mutta lopulta ongelmanratkaisijakaksosesi on kaikessa avoin ja rehellinen – ja kertoo siitä sinulle kaiken aikaa! (Varaudu lapsesi jutusteluun!) Löydät itsesi yllättyneenä ja ilahtuneena pikkuruisista, nopeista ja älykkäistä havainnoista. (Kaksoset voivat lukea tilanteen paremmin kuin ei kukaan toinen.) Leikkiryhmät ja useat käynnit puistossa ovat välttämättömiä vilkkaalle ja aktiviteetteja rakastavalle kaksosellesi. Pidä silmällä pikkuisen epäröintiä ja taitoa väsyttää itsensä, koska he haluavat tehdä kaiken! Pari lempeää sanaa tekee erityisen hyvää pikkuisellesi.

RAPU (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Pienelläsi on paljon yhteistä Ravun symbolin, äyriäisen, kanssa. Molemmat ovat varovaisia ja kantavat kovaa kuorta suojatakseen itseään vahingoilta. Ja molemmat voivat olla hieman kiihtyneitä närkästyessään. Vaikka voisit kutsua täydellistä pientä äyriäistäsi herkäksi, voit kutsua häntä myös uskolliseksi, äärimmäisen rakastavaksi, emotionaalisesti syväksi ja erittäin intuitiiviseksi. Lisäksi Ravuilla on taipumus aavistaa, mitä muut tuntevat, ja toimia sen mukaisesti. Se tarkoittaa, että lapsesi on täynnä empatiaa. Huolehdi hellästi hänestä ja tarjoa pienokaisellesi työkalut tunteidensa ilmaisemiseen ja niiden käsittelyyn terveellä tavalla.

LEIJONA (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Ole valmis: Kuulet pienen Leijonasi ”karjaisun” mailin päästä… mutta se ei ole huono uutinen! Intoa pursuava, energinen, itsevarma ja huomionkipeä leijona asettuu ikuisesti perheesi huomion keskipisteeseen. Onneksi he ovat loistavia show-tähtiä! Leijonat kasvavat erittäin huomaavaisiksi, hellyttäviksi ja erittäin rakastaviksi ihmisiksi, jotka ovat erinomaisia kuuntelijoita. Mutta tiedä, että Leijonat voivat myös olla mustasukkaisia ja omistushaluisia, joten ole valmis pikkusisaruksille suunnattuun kilpailuun tulevina vuosina… varsinkin kun on kyse heidän veljensä tai sisarensa lempileluista.

NEITSYT (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Rutiini, rutiini, rutiini! Neitsyt-vauvat rakastavat rutiineja. He reagoivat myös hyvin järjestelmälliseen ympäristöön, joten kolme hurraata siistille leikkihuoneelle! Toisinaan heidän ”haluan sen tällaisena” -mieltymyksensä voi johtaa määräilevään käytökseen ja täydellisyyden tavoitteluun. (Ole valmis rauhoittaviin sanoihin.) Samalla neitsyet ovat nopeita ajattelijoita ja liika-ajattelijoita, mikä voi johtaa ahdistuksen ja stressin hetkiin. Anna lisäksi positiivista vahvistusta tälle pienelle! Lopuksi, ole valmis omaksumaan erityisesti Neitsyen nöyrät, älykkäät ja käytännölliset tavat… mutta älä mene heidän tielleen, kun energia virtaa!

VAAKA (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Ei ole ihme, että Vaaka kuvataan vaa’an symbolilla. Nämä lapset ovat tasapainon, harmonian ja oikeudenmukaisuuden perään. (Ei kiusaajia sallittu!) Pienet vaa’at rakastavat pitää asiat järjestyksessä, erityisesti esteettisessä mielessä. (Kauneuden havaitseminen ja viljely on vaakojen erikoisuus.) On myös erittäin mahdollista, että pienellä sosiaalisella perhosellasi on erittäin, erittäin hurmaava luonne… joten varo taaperoikäisiä ja esikouluikäisiä manipulaatioita, kun he lopulta keksivät, miten saada sinut antamaan heille haluamansa! Mutta muista aina, että suloinen Vaaka rakastaa antaa ja vastaanottaa paljon rakkautta – aina!

SKORPIONI (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Pikkuruinen skorpioni on luontainen johtaja, joka tietää, mitä haluaa, ja pyrkii loputtomasti saavuttamaan tavoitteensa. (Hei, intoa!) Arvostat varmasti kaikkea sitkeyttä ja älykkyyttä, jotka pakkautuvat pikkuriikkiseesi skorpioniin… mutta muista, että skorpionit nauttivat yksinolosta yhtä paljon kuin valokeilasta. (Taaperolle lukunurkan tai leikkimökin luominen yksityisyyttä varten voi olla juuri sitä, mitä he tarvitsevat.) Ja kuten skorpioni, pienokaisesi voi purra, kun hän tuntee tulevansa väärin ymmärretyksi, joten on hyvä harjoitella viestintätaitoja taaperokielellä varhain!

JOUSIMIES (22. marraskuuta – 21. joulukuuta)

Jousimies vauva jousineen ei jätä sydäntäsi rauhaan! Nämä energiset pikkuliikkujat etsivät aina uutta, oppivat ja imevät lisää, lisää, lisää. Et todennäköisesti näe tylsää hetkeä Jousimiehen kanssa, etenkin kun he ovat niin avoimia muutokselle ja seikkailulle. (Varoitus: Sinun täytyy käydä usein leikkipuistossa, tiedemuseossa, puistossa ja muualla!) Taaperoikäisenä ja pienenä lapsena Jousimiehesi tarvitsee paljon viihdykettä, joten varmista, että talossa on runsaasti hauskoja aktiviteetteja, faktoja täynnä olevia kirjoja ja oppimisleluja.

KAURIS (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Kiireinen mehiläinen, pikkuinen Kauris on ahkera työntekijä, joka kiertää esteiden ympäri saavuttaakseen tavoitteensa. (Älä ole yllättynyt, jos pikkuisesi päättää olla ensimmäinen kävelijä leikkiryhmässäsi!) Tämä päättäväisyys voi johtaa täydelliseen käytökseen tulevaisuudessa, joten ole valmis auttamaan pientäsi navigoimaan näiden Isojen Lapsen tunteiden läpi. Mutta voit olla varma, että Kauriit nauttivat tällaisista keskusteluista. He ovat oikeastaan todella hyviä puhumaan monimutkaisista tunteista. Tämä kypsyyden taso tarkoittaa myös, että sääntöjen seuraaminen tuo heille (ikään sopivaa) vastuuta.

VESIMIES (20. tammikuuta – 18. helmikuuta)

Joustava ja mukautuva, avomielinen Vesimies-vauvasi ei ole koskaan kiinni yhdessä asennossa. Tämä sisäänrakennettu vapaahengitys voi joskus muuttua kapinoinniksi. (Vesimiehet eivät pidä rajoittamisesta!) Samalla rakkaasi kasvaa maanläheiseksi, oikeudenmukaiseksi, suhteita korjaavaksi, emotionaaliseksi ja henkisesti anteliaaksi yksilöksi, joka todella haluaa jättää maailman paremmaksi paikaksi. Ja välillä he saattavat haluta tehdä sen kaiken itse! (Itsenäisyys on vesimiehen tunnusmerkki.) Joten ole valmis moniin aamuihin, joissa kuulet itsepäisiä julistuksia ”Minä teen sen itse!”

KALAT (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Vaikka Kalat-symbolina on kala, olisi tarkempaa, jos se olisi kaksi kalaa… kukin uimassa vastakkaiseen suuntaan: toinen kohti todellisuutta ja toinen kohti fantasiaa! Rakkaasi huomaa jokaisen ympärillään olevan pienen yksityiskohdan, mutta on myös luonnollinen haaveilija, täynnä luovuutta ja empatiaa. Joten, kun vauvasi kasvaa, huomaat hänen kantavan mukanaan muidenkin ihmisten tunteiden emotionaalista taakkaa. He saattavat myös kallistua pessimismiin. (Mielenhallintataitojen opettaminen nuorena voi tehdä ihmeitä.) Mutta kaiken tämän keskellä Kalat-vauvasi on myötätuntoinen hoivaaja… joka voi loistaa kirkkaimmin isosiskona tai -veljenä!

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.