Päivähoroskooppi 2.10.2023

Astrologinen katsaus maanantaihin 2.10.23

Päivän horoskooppi: Tunnustelemme tietämme pimeydessä. Älykäs Merkurius kohtaa hämmentävän Neptunuksen klo 11.34 EDT, tuoden mukanaan häiriöitä ja harhaanjohtoa oudoista paikoista. Tämän jälkeen tunteellinen Kuu yhtyy eksentrisen Uranuksen kanssa, kannustaen meitä omaksumaan kaaoksen, vaikka ahdistusta voi syntyä tästä energiasta. Lopulta Kuu harmonisoituu Merkuriuksen kanssa, selkeyttäen osaa aiemmasta hämmennyksestä ja tuoden tunteellista selkeyttä sinne, missä sitä tarvitaan. Älä huoli – tunnelin päässä on valoa.

Mitä voimme oppia

Vaikka päivä saattaakin alkaa sekavasti ja epävarmuutta tuoden, se tarjoaa myös mahdollisuuden oppia käsittelemään odottamattomia tilanteita ja haasteita. Keskitymme nyt omien sisäisten voimavarojemme löytämiseen ja luottamukseen itseemme, sillä juuri nämä ominaisuudet auttavat meitä navigoimaan päivän haasteiden läpi.

Uranuksen ja Merkuriuksen yhteispeli muistuttaa meitä myös olemaan avoimia uusille ideoille ja näkemyksille. Vaikka ne saattavat aluksi tuntua oudoilta tai erilaisilta, ne voivat osoittautua arvokkaiksi resursseiksi, jotka auttavat meitä löytämään ratkaisuja ongelmiin.

Kun päivä etenee, valo tunnelin päässä tulee yhä selvemmäksi, ja meillä on mahdollisuus saavuttaa selkeys ja ymmärrys. Muista, että vaikka haasteita voi ilmetä, meillä on voimaa ja taitoa selviytyä niistä. Luota itseesi ja luo omaa valoasi tänään.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.