Viikkohoroskooppi 18.12.-24.12.

Oinas (21.3. – 19.4.) Ensi viikko tuo Oinaalle jännittäviä hetkiä ystävien parissa. Joulunalusviikko on täynnä energiaa ja positiivista tunnelmaa. Ole avoin uusille kokemuksille ja anna intohimon johdattaa sinua. Joulun taika syntyy yhteisestä naurusta ja läheisyydestä.

Härkä (20.4. – 20.5.) Härälle tarjoutuu tilaisuus loistaa joulunalusviikolla perheen keskuudessa. Panosta kodikkaaseen tunnelmaan, laita joululaulut soimaan ja nauti herkullisista herkuista. Rakkaus ja turvallisuus ovat avainsanoja – anna läheisillesi aikaa ja huomiota.

Kaksonen (21.5. – 20.6.) Kaksonen, ole valmis seikkailuun! Ensi viikko tuo mukanaan odottamattomia tilanteita ja jännittäviä kohtaamisia. Ole avoin uusille ideoille ja anna uteliaisuutesi viedä sinut mukanaan. Yllätyksiä voi tapahtua, joten pidä mielesi avoinna uusille mahdollisuuksille.

Rapu (21.6. – 22.7.) Rapu, viikko on omistettu läheisille ihmissuhteillesi. Anna tunteidesi virrata vapaasti ja ilmaise rakkauttasi avoimesti. Joulun taika syntyy perheen yhteisistä hetkistä ja lämpimästä tunnelmasta. Panosta kodin koristeluun ja loihtimiseen jouluiseksi pesäksi.

Leijona (23.7. – 22.8.) Leijonalle tarjoutuu tilaisuus loistaa joulunalusviikolla sosiaalisissa tilanteissa. Ole rohkea ja astu esiin, sillä ympärilläsi olevat ihmiset arvostavat karismaasi. Joulun henki syntyy hymyistä ja anteliaisuudesta – ole valmis jakamaan iloa ympärillesi.

Neitsyt (23.8. – 22.9.) Neitsyt, keskity hyvinvointiisi joulunalusviikolla. Anna itsellesi lupa rentoutua ja nauttia rauhallisista hetkistä. Huolehdi itsestäsi ja anna tilaa omille ajatuksillesi. Joulun taika syntyy myös omassa sisäisessä rauhassa.

Vaaka (23.9. – 22.10.) Vaaka, joulunalusviikko tuo mukanaan romanttisia hetkiä. Ole avoin tunteillesi ja anna rakkauden virrata vapaasti. Joulun taika syntyy kauniista hetkistä kumppanisi kanssa ja yhteisistä unelmista. Loistava aika syventää ihmissuhteitasi.

Skorpioni (23.10. – 21.11.) Skorpionille tarjoutuu tilaisuus sukeltaa syvemmälle omiin ajatuksiin ja tunteisiin. Joulunalusviikko on oiva aika itsetutkiskeluun ja uusien alueiden tutkimiseen. Ole valmis päästämään irti menneestä ja tekemään tilaa uusille mahdollisuuksille.

Jousimies (22.11. – 21.12.) Jousimies, seikkaile ja nauti joulun taiasta ystävien parissa. Ensi viikko tuo mukanaan iloisia hetkiä ja naurua. Ole avoin uusille kokemuksille ja anna seikkailun viedä sinut mukanaan. Joulun henki syntyy yhteisestä ilosta.

Kauris (22.12. – 19.1.) Kauriille tarjoutuu tilaisuus loistaa työelämässä. Panosta tavoitteisiisi ja näytä kyntesi ammatillisesti. Samalla muista pitää huoli myös omasta hyvinvoinnistasi. Joulun taika syntyy tasapainossa työn ja levon välillä.

Vesimies (20.1. – 18.2.) Vesimies, ole avoin uusille ideoille ja ajatuksille. Joulunalusviikko voi tuoda mukanaan inspiroivia kohtaamisia ja mielenkiintoisia keskusteluja. Jaa ideoitasi muiden kanssa ja nauti yhteisestä luovuudesta. Joulun henki syntyy yhdessä tekemisestä.

Kalat (19.2. – 20.3.) Kalat, anna mielikuvituksesi lentää vapaasti joulunalusviikolla. Ole valmis unelmointiin ja anna luovuutesi virrata. Joulun taika syntyy taiteesta ja kauneudesta – luo tunnelmallinen ympäristö ympärillesi ja nauti lumoavista hetkistä.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.