Päivähoroskooppi 18.12.2023

Päivähoroskooppi maanantaille 18.12.23.

Tänään kannattaa miettiä kahdesti, ennen kuin toimii. Kuu Kalat-merkissä innoittaa meitä sekstiilillä Jupiteriin, mutta vielä jännittävämpi on 9.28 aamulla EDT tapahtuva viestinviejä Merkuriuksen ja mahtavan Jupiterin välillä tapahtuva trigoni. Muista kuitenkin, että Merkurius on peruutusvaiheessa, joten voimme saavuttaa enemmän menestystä vanhojen töiden tai projektien katselussa kuin uusien suunnitelmien aloittamisessa. Sen jälkeen Kuu jatkaa trigonissa Venuksen kanssa ja neliössä Marsin kanssa, joten tunteemme voivat hehkua kirkkaammin kuin mihin olemme tottuneet.

Mitä voimme oppia

Tämä päivä tarjoaa meille mahdollisuuden sukeltaa syvälle menneisyyteen ja tarkastella vanhoja haasteita uudella näkökulmalla. Mercury Retrograden aikana on suotavaa olla kärsivällinen ja kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Jos olet valmis antamaan menneiden projektien opettaa sinulle uutta, voit löytää ratkaisuja, jotka ovat aiemmin olleet huomaamatta.

Kuun harmoniset yhteydet Jupiteriin ja Venukseen voivat tuoda esiin luovuuttamme ja herkistää tunteitamme. Toisaalta Marsin neliö saattaa herättää intohimoja ja tuoda esiin energianpurkauksia. On tärkeää olla tietoinen tunteistasi ja käyttää tätä energiaa rakentavasti. Vältä turhia konflikteja ja keskity sen sijaan yhteistyöhön ja luovaan ilmaisuun.

Illan lähestyessä voit tuntea tarvetta vetäytyä hiljaiseen hetkeen ja antaa itsellesi tilaa sisäiseen pohdintaan. Tämä on oiva hetki meditoida tai kirjoittaa ajatuksiasi ylös. Huomaat ehkä, että menneiden kokemusten ymmärtäminen auttaa sinua valmistautumaan tuleviin mahdollisuuksiin. Muista pitää mielessäsi, että vaikka retrospektiivi voi olla voimakas työkalu, on tärkeää myös elää tässä hetkessä ja suunnata katse tulevaisuuteen.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.