Päivähoroskooppi 17.12.2023

Päivähoroskooppi sunnuntaille 17.12.23.

Tässä päivässä on metodi hulluudelle. Kuu alkaa avomielisessä Vesimiehessä, missä se tekee hyödyllisen sekstiilin Aurinkoon seikkailullisessa Jousimiehessä ennen siirtymistään Kaloihin. Pystytettyään leirin tähän unenomaiseen merkkiin, Luna yhtyy taitavaan Saturnukseen klo 18.32 EDT, luoden polun meille tehdä älykkäitä ratkaisuja ja käsitellä vaikeita projekteja. Vuoria ei tarvitse liikuttaa, mutta pienellä vaivalla voimme tehdä muutoksen parempaan suuntaan.

Mitä voimme oppia

Tämä taivaallinen yhdistelmä rohkaisee meitä tekemään tärkeitä päätöksiä ja keskittymään pitkäjänteiseen työhön. Saturnuksen vaikutus antaa meille tarvittavaa kurinalaisuutta ja vakautta käsitellä haasteita järjestelmällisesti. Päivä on suotuisa ponnisteluille, jotka vaativat syvällistä ajattelua ja huolellista suunnittelua.

Vaikka emme välttämättä kohtaa valtavia esteitä, voimme hyödyntää tämän ajan energioita hienosäätääksemme suunnitelmiamme ja saavuttaaksemme merkittäviä tavoitteita. Yhteistyö muiden kanssa, erityisesti niiden kanssa, joilla on vahva kokemus ja asiantuntemus, voi olla avain menestykseen. Olkoon tämä päivä tilaisuus tarttua mahdollisuuksiin ja rakentaa vahvaa perustaa tuleville saavutuksille.

Illan edetessä meidän on hyvä ottaa hetki itsellemme ja harkita tarkkaan omia tavoitteitamme. Kalat-energian vaikutuksesta voimme tuntea intuitiomme vahvistuvan, mikä auttaa meitä tekemään oikeita päätöksiä. Tämä on otollinen aika luovuudelle ja henkiselle kasvulle. Voimme hyödyntää tätä aikaa omien unelmien ja tavoitteiden syvälliseen tarkasteluun.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.