Viikkohoroskooppi 1.1.-7.1.

Oinas (21.3.–19.4.): Vuoden ensimmäinen viikko tuo mukanaan mahdollisuuden tehdä suuria päätöksiä, Oinas. Ole avoin uusille ideoille ja älä pelkää astua mukavuusalueesi ulkopuolelle. Rakkauselämässä on luvassa yllätyksiä, ja voit löytää uusia tapoja ilmaista tunteitasi. Pidä mielessäsi omat tarpeesi, mutta ole myös valmis antamaan tilaa kumppanillesi.

Härkä (20.4.–20.5.): Tällä viikolla keskity terveyteesi, Härkä. Pidä huolta itsestäsi ja anna itsellesi tarvittava lepo. Työrintamalla saatat kohdata odottamattomia haasteita, mutta älä anna periksi – olet vahvempi kuin luuletkaan. Lähelläsi olevat ihmiset voivat tarjota tukea, joten älä epäröi pyytää apua.

Kaksonen (21.5.–20.6.): Vuoden alku tuo mukanaan mahdollisuuksia luovuudelle ja ilmaisulle, Kaksonen. Ole avoin uusille projekteille ja ideoille, sillä ne voivat avata ovia tulevaisuudessa. Lähelläsi olevat ihmiset saattavat kaivata tukeasi, joten ole valmis tarjoamaan olkapäätäsi. Rakkauselämässä voit kokea intohimoisia hetkiä.

Rapu (21.6.–22.7.): Keskity kotiisi ja läheisiisi tällä viikolla, Rapu. Tee pieniä muutoksia ympäristöösi, ja huomaat, miten se vaikuttaa positiivisesti mielialaasi. Ole avoin kommunikaatiolle perheesi ja ystäviesi kanssa – he saattavat tarvita tukeasi. Rakkauselämässä panosta läheisyyteen ja yhteiseen aikaan kumppanisi kanssa.

Leijona (23.7.–22.8.): Tällä viikolla keskity omiin tavoitteisiisi, Leijona. Olet täynnä energiaa ja luovuutta, joten hyödynnä näitä voimavaroja saavuttaaksesi unelmasi. Ole valmis ottamaan vastaan palautetta, se voi auttaa sinua kehittymään entistäkin paremmaksi. Rakkauselämässä anna tilaa myös kumppanisi tavoitteille ja unelmille.

Neitsyt (23.8.–22.9.): Pidä huolta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi tällä viikolla, Neitsyt. Pienet muutokset päivittäisissä rutiineissasi voivat tehdä suuren eron. Työelämässä ole tarkka ja organisoidu, jotta voit saavuttaa tavoitteesi tehokkaasti. Rakkauselämässä ilmaise tunteesi avoimesti ja kuuntele kumppaniasi.

Vaaka (23.9.–22.10.): Vuoden ensimmäinen viikko tuo mukanaan sosiaalisia mahdollisuuksia, Vaaka. Ole avoin uusille ihmissuhteille ja verkostoitumiselle – voit löytää yllättäviä yhteyksiä. Työelämässä luota omiin kykyihisi ja älä epäröi ottaa vastuuta. Rakkauselämässä panosta yhteiseen aikaan ja löydä uusia tapoja ilmaista rakkauttasi.

Skorpioni (23.10.–21.11.): Keskity talouteesi ja resursseihisi tällä viikolla, Skorpioni. Pieni budjetointi ja suunnittelu voivat auttaa sinua saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi. Ole avoin yhteistyölle työelämässä, ja voit saavuttaa enemmän tiimityön voimalla. Rakkauselämässä anna tilaa kumppanisi tarpeille ja ideoille.

Jousimies (22.11.–21.12.): Vuoden alku tarjoaa sinulle mahdollisuuden henkilökohtaiseen kasvuun, Jousimies. Ole avoin oppimaan uutta ja haasta itsesi uusilla tavoitteilla. Työelämässä voit saada tunnustusta ahkeruudestasi, joten anna itsellesi ansaitsemasi arvostus. Rakkauselämässä ilmaise tunteesi selkeästi ja ole valmis sitoutumaan.

Kauris (22.12.–19.1.): Tällä viikolla panosta ihmissuhteisiisi, Kauris. Ole läsnä perheellesi ja ystävillesi, ja voit kokea syvempää yhteyttä heihin. Työelämässä keskity tiimityöhön ja anna muiden loistaa omilla vahvuuksillaan. Rakkauselämässä ole avoin keskusteluille ja löydä yhteinen kieli kumppanisi kanssa.

Vesimies (20.1.–18.2.): Vuoden ensimmäinen viikko tuo mukanaan mahdollisuuksia urakehitykselle, Vesimies. Ole valmis ottamaan vastaan uusia haasteita ja laajentamaan osaamistasi. Sosiaalisesti olet nyt huipulla, joten hyödynnä tilaisuudet verkostoitua. Rakkauselämässä panosta romanttisiin hetkiin ja anna kumppanillesi huomiota.

Kalat (19.2.–20.3.): Keskity henkiseen hyvinvointiisi tällä viikolla, Kalat. Rentoudu ja anna itsellesi aikaa lepoon ja palautumiseen. Työelämässä luota omiin tarpeisiisi ja älä arkaile pyytää apua, jos sitä tarvitset. Rakkauselämässä ole avoin ja rehellinen tunteistasi – syvälliset keskustelut voivat vahvistaa parisuhdettasi.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.