Päivähoroskooppi 1.1.2024.

Päivähoroskooppi maanantaille 1.1.24.

Vuoden ensimmäisenä päivänä on aika puhua varmuudella! Perfektionisti Venus kohtaa kriittisen Saturnuksen, luoden jännittynyttä energiaa ja mahdollisuuden törmätä ristiriitaisiin ihanteisiin. Kommunikoiva Merkurius suuntautuu sitten suoraan klo 22.08 itäistä aikaa, kun se on ollut peruuttavassa liikkeessä Jousimiehessä, mikä kannustaa meitä sanomaan sen, mitä todella on mielessämme, sen sijaan että pysyisimme hiljaa. Onneksi herkkä Kuu sitten muodostaa kolmioasennon sopeutuvan Uranuksen kanssa, antaen meille mahdollisuuden väistää pois ongelmista, joita emme voi heti ratkaista. On aikaa parantua samalla kun etsimme kompromisseja.

Mitä voimme oppia

Tämä päivä tarjoaa meille mahdollisuuden tarkastella syvemmin omia tunteitamme ja tarpeitamme suhteessa muihin. Saturnuksen ja Venuksen välinen jännite voi herättää kysymyksiä siitä, mitä todella arvostamme ihmissuhteissa, ja miten voimme saavuttaa tasapainon omien odotustemme ja toisten odotusten välillä. Merkuriuksen suora liike edistää avointa viestintää ja auttaa meitä ilmaisemaan itseämme selkeästi. Käytämme tätä tilaisuutta käsitelläksemme konflikteja rakentavasti ja luodaksemme syvempää yhteyttä muihin. Kuun ja Uranuksen myötävaikutus antaa meille mahdollisuuden löytää luovia ja yllättäviä ratkaisuja, jotka auttavat meitä etenemään harmonisesti kohti yhteistä ymmärrystä.

Päivän edetessä voimme tuntea, kuinka energia muuttuu myönteisemmäksi ja avoimemmaksi. Keskustelut voivat syventyä, kun olemme valmiita kohtaamaan totuuden itsestämme ja toisista. Venus ja Saturnus, vaikka ensin asettuivat vastakkain, voivat nyt toimia yhdessä auttaakseen meitä rakentamaan vahvempia ja kestävämpiä suhteita. On hyvä hetki tarkastella omia rajoituksiamme ja mahdollisuuksiamme kasvaa henkilökohtaisesti.

Kuun ja Uranuksen yhteistyö kannustaa meitä kokeilemaan jotain uutta ja odottamatonta. Saatamme löytää ratkaisuja, jotka eivät olleet aiemmin näköpiirissämme, ja tämä voi avata ovia uusiin mahdollisuuksiin. Tämä on myös loistava hetki tuoda esiin omat ainutlaatuiset lahjamme ja taidot, jotka voivat tuoda lisää luovuutta ja innovaatiota tilanteisiin.

Yhteenvetona tämä päivä antaa meille tilaisuuden kasvaa henkilökohtaisesti, syventää suhteitamme ja löytää luovia ratkaisuja mahdollisiin konflikteihin. Olemme valmiita astumaan rohkeasti eteenpäin, ilmaisemaan itseämme avoimesti ja luomaan yhteyksiä muihin syvemmällä tasolla.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.