Tässä on päivän horoskooppi: Kauris

Henkilökohtainen ohjaus

Tänään huomaat säteileväsi positiivisuutta aamusta iltaan. Anna säteilevän hengesi loistaa maailmalle. On jalomielistä eläytyä muiden ihmisten tuntemuksiin, mutta muista, että heidän taistelunsa eivät ole sinun taakkaasi. Suojellaksesi energiaasi, pidä yllä joitakin emotionaalisia rajoja. On myös hyvä antaa ihmisten kurkistaa maailmaasi.

Terveysneuvonta

Jos tänään tarjoutuu tilaisuus, älä epäröi tarttua siihen. Tämä voi olla päivä, jonka muistat kaikista yllättävistä käänteistään – hyödynnä se täysillä! Saatat kohdata ihmisiä, jotka näyttävät unohtaneen, miten nauttia elämästä. Ota heidät mukaan piiriisi, mutta vältä alkoholin tai epäterveellisten ruokavalintojen nauttimista. Jos tunnet olosi itsevarmaksi, tänään saattaa olla ihanteellinen päivä ottaa askel eteenpäin romanttisessa elämässäsi.

Ammatillinen ohjaus

Saatat kaivata eilistä itsevarmuuden nousua tänään. On olemassa jonkinlainen letargia, joka tekee haasteelliseksi näyttää samanlaista rohkeutta kuin ennen.

Emotionaalinen ohjaus

Tämän päivän energiat saattavat herättää uudelleen näennäisesti paikallaan olevan suhteen. Te molemmat välitätte toisistanne syvästi, mutta tuntuu siltä, että kiintymyksenne on ollut piilossa. Pieni erimielisyys saattaa paljastaa, kuinka paljon todella arvostatte toisianne.

Matkustusneuvonta

Kauriina arvostat itsenäisyyttäsi, mutta tämän päivän taivaalliset vaikutukset saattavat saada sinut kaipaamaan seuraa. Saatat tuntea halua vierailla perheesi luona, jos asut kaukana, tai suunnitella perhelomaa, jos se on mahdollista. Innostuksesi tälle matkalle on tarttuvaa, ja ripauksella romantiikkaa ei ole mitään, mikä estäisi sinua tekemästä tästä matkasta nautittavaa.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.