Viikkohoroskooppi 24.-30.7.

Oinas (21.3. – 19.4.): Tällä viikolla sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota läheisiisi. Jos olet ollut viime aikoina kiireinen, ota hetki aikaa läheistesi kanssa ja kuuntele heitä aidosti. Tunnista heidän tarpeensa ja ole empaattinen. Jos olet parisuhteessa, yritä viettää enemmän laatuaikaa kumppanisi kanssa.

Härkä (20.4. – 20.5.): Työelämässäsi on nyt hyvä momentum. Tartu rohkeasti uusiin haasteisiin ja esitä ideoitasi. Luovuutesi voi olla avainasemassa uusien ratkaisujen löytämisessä. Ole kuitenkin varovainen, ettet ota liikaa vastuuta harteillesi. Muista myös delegoida tehtäviä tarvittaessa ja luottaa tiimisi kykyihin.

Kaksonen (21.5. – 20.6.): Taloudellinen tilanteesi vaikuttaa tällä viikolla vakaalta. Saatat kuitenkin houkutella itsesi pieniin hemmotteluihin tai harkitsemattomiin ostoksiin. Muista pitää kulutuksesi hallinnassa ja keskittyä tärkeimpiin menoeriin. Säästäväisyys auttaa sinua pitkällä aikavälillä.

Rapu (21.6. – 22.7.): Hyvinvointisi kukoistaa, kunhan muistat pitää huolta itsestäsi. Harrasta liikuntaa ja anna itsellesi aikaa rentoutumiseen. Meditointi tai jooga voivat olla erityisen hyödyllisiä sinulle nyt, kun saatat tuntea olevasi hieman stressaantunut. Muista myös pitää kiinni terveellisistä ruokailutottumuksista.

Leijona (23.7. – 22.8.): Työelämässä sinua odottaa hyvä viikko. Sinulla on taitoja ja kykyjä tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa, mikä auttaa sinua menestymään tiimityössä. Ota aktiivisesti osaa keskusteluihin ja tuo esiin omia ideoitasi. Sinun mielipidettäsi ja panostasi arvostetaan, ja saatat saada tunnustusta työstäsi.

Neitsyt (23.8. – 22.9.): Tällä viikolla kannattaa keskittyä läheisiisi ja heidän tarpeisiinsa. Osoita kiinnostusta heidän elämäänsä ja ole valmis auttamaan tarvittaessa. Kommunikointi on avainasemassa, joten pyri ilmaisemaan tunteesi ja ajatuksesi selkeästi ja avoimesti. Se auttaa myös ristiriitojen selvittämisessä.

Vaaka (23.9. – 22.10.): Työelämässäsi kohtaat joitain haasteita, mutta älä huoli, sillä sinulla on taitoja ja älykkyyttä ratkaista ne. Ole tarkkaavainen ja huolellinen, kun käsittelet tehtäviäsi. Pidä mielessäsi pitkän aikavälin tavoitteet, ja järjestä päivittäiset tehtäväsi sen mukaan. Yhteistyö muiden kanssa voi osoittautua erittäin hyödylliseksi, joten älä epäröi pyytää apua tarvittaessa.

Skorpioni (23.10. – 21.11.): Tällä viikolla kannattaa olla tarkka raha-asioiden kanssa. Älä anna impulssiostoksille periksi, vaan mieti tarkkaan, ovatko ne todella tarpeellisia. Säästäväisyys auttaa sinua vahvistamaan taloudellista asemaasi ja valmistautumaan tuleviin mahdollisuuksiin.

Jousimies (22.11. – 21.12.): Tämä viikko tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvuun ja itsensä löytämiseen. Älä pelkää astua syvemmälle omiin tuntemuksiisi ja ole valmis hyväksymään mahdolliset muutokset elämässäsi. Voit löytää sisäisen voiman ja viisauden, joka auttaa sinua etenemään vahvempana ja tasapainoisempana.

Kauris (22.12. – 19.1.): Henkinen ja fyysinen hyvinvointisi ovat nyt yhteydessä toisiinsa. Tämä on erinomainen aika pohdiskella omia tunteitasi ja ajatuksiasi. Kokeile meditaatiota tai kirjoittamista purkaaksesi mielessäsi pyöriviä ajatuksia. Liikunta ja luonnossa oleilu voivat auttaa sinua löytämään tasapainon ja vahvistamaan kehoa ja mieltä.

Vesimies (20.1. – 18.2.): Työelämässäsi kohtaat joitain haasteita, jotka vaativat sinulta ratkaisukeskeistä lähestymistapaa. Ole rohkea ja tartu tilaisuuksiin, vaikka ne saattaisivatkin vaatia sinulta astumista mukavuusalueesi ulkopuolelle. Sinulla on nyt kykyä löytää ainutlaatuisia ratkaisuja ongelmiin, joten luota omaan intuitioosi.

Kalat (19.2. – 20.3.): Tällä viikolla sinulla on mahdollisuus syventää suhteitasi ja luoda entistäkin vahvempia siteitä läheistesi kanssa. Avaa sydämesi ja osoita kiitollisuutta niille, jotka ovat tukeneet sinua matkallasi. Jos olet ollut konfliktissa jonkun kanssa, nyt on oikea hetki sovinnon tekoon ja anteeksiannon antamiseen. Kommunikoi avoimesti ja rehellisesti, sillä totuus voi tuoda esiin syvemmän ymmärryksen ja lähentää ihmisiä.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.