Tästä päivähoroskooppi: Härkä

Henkilökohtainen ohjaus

Tänään on sinun päiväsi loistaa. Vaikka toiset saattavat kamppailla pysyäkseen mukana nopeasti liikkuvan energian kanssa, olet valmis mihin tahansa. Vaikka tuntisit olosi hieman epävakaaksi, roikku siinä, parempia aikoja on horisontissa. Ponnistelusi alkavat tuottaa hedelmää.

Terveysneuvonta

Tänään härän tulisi keskittyä siihen, mikä on terveydellesi oikein. Olipa kyseessä sitten jooga, juokseminen, enemmän nesteytys tai rakkaiden kanssa puhuminen, tee sitä, mikä auttaa sinua tuntemaan olosi rauhalliseksi ja keskittyneeksi. Asioiden sivuuttaminen, jotka saattavat vahingoittaa sinua, saattaa kostautua, joten huolehdi kehostasi.

Ammatillinen ohjaus

Sinulla on loistavia ideoita, mutta et ole varma, miten toteuttaa ne. Ole tänään käytännöllinen ja maanläheinen. Ymmärrä perustyö ennen kuin kylvät ideasi.

Emotionaalinen ohjaus

Taivaallinen asetelma tänään saattaa tehdä itseilmaisusta hieman haastavaa. Jos olet ensitreffeillä, saatat olla epävarma keskustelunaiheista. Paras tapa selvitä tästä on keskittyä kumppaniisi, heidän tarpeisiinsa ja kiinnostuksen kohteisiinsa.

Matkustusneuvonta

Matka parhaiden kavereidesi kanssa on suunnitelmissa. Sinulla on taito suunnitella tämä hyvin, ja ystäväsi luottavat valintoihisi. Pidä kiinni suunnitelmasta, mutta jätä myös tilaa suunnittelemattomalle seikkailulle. Vaikka raha ei ole päähuolenaiheesi, pidä se kurissa. Jos tunnet tulevasi hyväksikäytetyksi jossain vaiheessa, ilmaise tunteesi rehellisesti.

Yksi kommentti artikkeliin ”Tästä päivähoroskooppi: Härkä”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.