Päivähoroskooppi 9.10.2023

Astrologinen katsaus maanantaihin 9.10.23

Päivän horoskooppi: Kiitollisuus voi viedä meitä pitkälle. Tunnekuu tukee itsevarmaa Aurinkoa, peittäen meidät kiitollisen tyytyväisyyden tunteella rakkaistamme, itsestämme ja jopa elämän kaikkein arkipäiväisimmistä puolista. Kuu tekee harmonisen kulman kosmiseen parantajaan Chironiin, vahvistaen intuitiotamme ja tarjoten sisäistä parantumista sekä itsellemme että muille. Lopuksi näemme Kuun tekevän neliön muuttuvan Uranuksen kanssa klo 16:36 EDT, karheana muistutuksena siitä, että jotkut muutokset ovat vaikeampia kuin toiset. Emme voi olla tunteellisesti valmistautuneita kaikkeen! Yritä kuitenkin olla kiitollinen.

Mitä voimme oppia

Tämä päivä tarjoaa meille mahdollisuuden syventyä kiitollisuuden tunteeseen ja tarkastella, mitä kaikkea elämämme sisältää. Vaikka muutokset voivat olla pelottavia ja haastavia, voimme yrittää nähdä ne mahdollisuuksina kasvaa ja oppia. Ehkäpä tämä neliö Uranuksen kanssa muistuttaa meitä myös siitä, että elämässä on yllätyksiä, ja joskus on parasta antaa asioiden tapahtua omalla tavallaan.

Tänään voimme keskittyä kiitollisuuteen niistä ihmisistä, jotka tuovat iloa elämäämme, ja muistaa ilmaista kiitollisuuttamme heille. Se voisi olla pieni ele, kuten ystävälle lähetetty viesti tai perheelle annettu halaus. Jopa kiitollisuuden harjoittaminen omasta terveydestä ja hyvinvoinnista voi olla voimakas tapa ylläpitää myönteistä mielenlaatua.

Joten, vaikka päivä voi tuoda mukanaan haasteita ja yllätyksiä, yritetään silti antaa kiitollisuuden valaista tietämme ja pitää mielemme avoimena mahdollisuuksille, jotka voivat odottaa meitä huomenna.

Käy lukemassa myös tämän viikon horoskooppi eli viikon 40 viikkohoroskooppi täältä.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.