Valitse Halloween-asu horoskooppimerkkisi mukaan – lue vinkit

Halloween on pukujen juhlaa

Halloweenin lähestyessä monet miettivät, millainen asu valita juhlan kunniaksi. Horoskooppimerkit voivat antaa meille vihjeitä siitä, millainen Halloween-asu sopisi parhaiten juuri sinulle. Tässä on ehdotuksia jokaiselle horoskooppimerkille – mikä asu sopii parhaiten juuri sinun tyyliisi ja persoonaasi?

Oinas (21.3. – 19.4.)

Oinaat ovat rohkeita ja energisiä, joten mikään ei voita klassista supersankaria. Voit pukeutua Wonder Womaniksi tai vaikkapa Marvelin Thoriksi. Jos haluat jotain uniikkia, kokeile Kim Possiblea. Lisäksi voit harkita prinsessa Leian asua Star Warsista – hän on vahva, rohkea ja antaa vastusta pimeälle puolelle.

Härkä (20.4. – 20.5.)

Härät ovat maanläheisiä ja nauttivat kauniista asioista. Valitse prinsessa-asu, kuten Lumikki tai Kaunottaren ja Hirviön Belle, tai jos haluat mennä kirjallisuuden puolelle, kokeile Jane Austenin romaanien klassisia naishahmoja. Härät rakastavat myös luontoa, joten voit pukeutua luonnonhenkilöksi, kuten vaikkapa Taru Sormusten Herrasta -trilogian haltijaksi tai hobitiksi.

Kaksonen (21.5. – 20.6.)

Kaksonen on monipuolinen, utelias ja leikkisä merkki. Voisit pukeutua Peter Panin tai Robin Hoodin hahmoksi tai Ihmemaan Liisaksi. Peter Pan edustaa ikuisen nuoruuden ja seikkailun henkeä, kun taas ovela ja seikkailunhaluinen Robin Hood edustaa oikeudenmukaisuutta ja ystävyyttä. Liisa Ihmemaassa taas kiteyttää Kaksosen leikkisän ja uteliaan puolen. Kaksonen tunnetaan myös älykkyydestään ja tarkkuudestaan, ja esimerkiksi Sherlock Holmesin hahmo edustaa näitä piirteitä täydellisesti.

Rapu (21.6. – 22.7.)

Ravut ovat herkkiä ja tunteellisia. Merenneito Ariel Pienestä merenneidosta voi olla täydellinen valinta, tai voit pukeutua Juliaksi Romeo ja Julia -tarinasta. Ravut ovat myös perhekeskeisiä, joten voit harkita Addamsin perheen Morticia-äidin asua – hän on omistautunut vaimo ja äiti, ja samalla hieman synkkä.

Leijona (23.7. – 22.8.)

Leijonat rakastavat olla keskipisteessä. Kokeile kuningatar Cerseitä Game of Thronesista tai 1920-luvun glamouria, kuten The Great Gatsby -elokuvan hahmoja. Jos haluat klassisen ja näyttävän asun, harkitse Cleopatran hahmoa, joka on yhtä mahtipontinen ja vakuuttava kuin Leijona-merkki itse.

Neitsyt (23.8. – 22.9.)

Tarkat ja huolelliset neitsyet voisivat valita esimerkiksi lääkärin tai sairaanhoitajan asun. Molemmat ovat yksityiskohtia rakastaville sopivia vaihtoehtoja. Jos olet kirjallisuuden ystävä, harkitse Jo Marchin asua Pikku naisia -romaanista – hän on älykäs, huolehtiva ja luova, aivan kuten Neitsyet.

Vaaka (23.9. – 22.10.)

Vaakojen avoin mieli ja estetiikan tuntemus sopii monenlaisiin asuihin. Voit pukeutua klassiseen prinsessa-asuun, mutta myös joku karmivampi, mutta näyttävä asu sopii sinulle – esimerkiksi aavemorsian. Jos etsit tasapainoista asua, harkitse Valkoisen kuningattaren asua Liisan seikkailuissa ihmemaailmassa – hän edustaa oikeudenmukaisuutta ja tasapainoa.

Skorpioni (23.10. – 21.11.)

Skorpionit ovat mystisiä ja salaperäisiä. Harkitse Wednesday Addamsin asua Addamsin perheestä tai jotakuta Harry Potterin hahmoista – olisitko tänä vuonna salaperäinen Albus Dumbledore, tiukkaa kuria pitävä Minerva McGarmiwa vai karmea Bellatrix Lestrange? Jos haluat jotain vielä syvällisempää, voit pukeutua Shakespearen traagiseksi sankariksi, Hamletiksi, tai Shakespearin Macbeth-näytelmän naispäähenkilöksi, Lady Macbethiksi.

Jousimies (22.11. – 21.12.)

Jousimiehet ovat seikkailunhaluisia ja historiasta kiinnostuneita. Arkeologin asu tai Indiana Jonesin henkilöhahmo voi olla sinulle oikea valinta. Myös Stranger Thingsin Eddie Munsonin asu voisi sopia sinulle. Jos rakastat ulkona olemista, harkitse Aragornin tai Legolasin asua Taru sormusten herrasta -trilogiasta.

Kauris (22.12. – 19.1.)

Kauriit ovat perinteisiä ja käytännöllisiä. Esimerkiksi Maija Poppanen yllään tyylikäs Edwardian-aikakauden asu, hiuspanta ja musta sateenvarjo on Kauriille sopiva asuvalinta. Kauris voisi pukeutua myös jonkin klassikkokirjan hahmoksi, esimerkiksi Elizabethiksi Jane Austenin Ylpeydestä ja ennakkoluulosta. Myös tyylikäs, salaperäinen ja kunnianhimoinen agentti James Bond on Kauriille kiinnostava asuvalinta.

Vesimies (20.1. – 18.2.)

Vesimiehet ovat omaperäisiä ja rakastavat usein tieteiskirjallisuutta. Dr. Who -sarjan Tohtori tai Rick and Morty -sarjan hahmot voivat olla hauska valinta. Jos olet erityisen innostunut ympäristöasioista, harkitse Kapteeni Planeetan asua – hän taistelee ympäristön puolesta ja edustaa Vesimiehen idealismia.

Kalat (19.2. – 20.3.)

Kalat ovat luovia ja intuitiivisia. Voisit pukeutua esimerkiksi Prinsessa Mononokeksi Studio Ghiblin elokuvasta. Jos tunnet vetoa taiteeseen ja mystiikkaan, harkitse asuksi taikuri Merliniä, joka näyttäytyy Arthurin legendoissa – hän on yhtä mystinen ja luova kuin Kalat. Ja tietysti Kaloille sopiva on myös klassinen Merenneito-asu!

Valitse näiden ehdotusten joukosta asu, joka tuntuu omalta ja heijastaa persoonallisuuttasi parhaiten. Riippumatta siitä, mihin hahmoon pukeudut, Halloweenin tulisi olla hauska ja iloinen juhla! Juhli yhdessä ystäviesi kanssa ja nauti mahdollisuudesta astua kiinnostavan hahmon saappaisiin ainakin yhdeksi illaksi.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.