Viikkohoroskooppi 9.-15.10.

Oinas (21.3. – 19.4.): Nyt on aika keskittyä terveyteesi. Liiku säännöllisesti ja huolehdi ravinnostasi. Voit myös harkita uusia terveysrutiineja, kuten joogaa tai voimistelua.

Härkä (20.4. – 20.5.): Työ ja ura vaativat nyt huomiotasi. Pane parastasi tehtävissäsi ja hae mahdollisuuksia ammatillisessa kehittymisessä. Muista myös pitää tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä.

Kaksonen (21.5. – 20.6.): Rakkaus ja ihmissuhteet ovat edelleen tärkeitä. Anna tunteidesi näkyä ja keskity läheisyyteen. Voit myös harkita romanttisia eleitä tai yllätyksiä kumppanillesi.

Rapu (21.6. – 22.7.): Henkinen hyvinvointi on nyt etusijalla. Harkitse mindfulness-harjoituksia tai meditaatiota rentoutuaksesi. Syvennä myös henkilökohtaisia suhteitasi ja vietä aikaa läheistesi kanssa.

Leijona (23.7. – 22.8.): Sosiaaliset suhteet ja ystävät tuovat iloa elämääsi. Järjestä tapaamisia ja vietä aikaa ystäviesi seurassa. Voit myös löytää uusia mahdollisuuksia verkostoitumisen kautta.

Neitsyt (23.8. – 22.9.): Taloudelliset asiat vaativat huomiotasi. Tee tarkka budjetti ja suunnittele säästämistä tulevaisuutta varten. Voit myös harkita sijoituksia tai uusia tapoja ansaita lisätuloja.

Vaaka (23.9. – 22.10.): Luovuus ja taide ovat nyt tärkeitä. Anna mielikuvituksesi lentää ja kokeile uusia harrastuksia tai projekteja. Voit löytää uusia tapoja ilmaista itseäsi.

Skorpioni (23.10. – 21.11.): Rakkaus ja ihmissuhteet kukoistavat. Anna tunteidesi näkyä ja vietä aikaa rakkaasi kanssa. Myös ystävät tuovat iloa elämääsi, joten järjestä yhteisiä tapahtumia ja nauti seurasta.

Jousimies (22.11. – 21.12.): Työ ja ura ovat nyt keskiössä. Ole tehokas tehtävissäsi ja hae mahdollisuuksia ammatillisessa kehittymisessä. Muista myös pitää huolta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi.

Kauris (22.12. – 19.1.): Henkinen hyvinvointi on nyt tärkeää. Harkitse meditaatiota tai joogaa stressin lievittämiseksi. Voit myös tutkia omia tunteitasi ja ajatuksiasi syvemmältä.

Vesimies (20.1. – 18.2.): Sosiaaliset suhteet ja ystävät ovat tärkeitä. Järjestä tapaamisia ja vietä aikaa ystäviesi seurassa. Voit myös löytää uusia mahdollisuuksia verkostoitumisen kautta.

Kalat (19.2. – 20.3.): Tällä viikolla onnenvärisi on keltainen. Ammenna energiaa syksyn lehdistä tai keltaisista vaatteista. Kävelyretki kauniissa syysilmassa saattaa tuoda mukanaan iloisen yllätyksen.

Yksi kommentti artikkeliin ”Viikkohoroskooppi 9.-15.10.”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.