Päivähoroskooppi 23.12.2023

Päivähoroskooppi perjantaille 23.12.23.

Ajatuksemme rientävät eteenpäin nopeammin kuin mitä pystymme hallitsemaan niitä. Päivä alkaa merkittävällä muutoksella, kun Merkurius peruuttaa perinteisestä Kauriista ja siirtyy innostuneeseen Jousimieheen klo 1.18 aamulla EST-aikaa. Kaikki meissä houkuttelee jahtaamaan sitä, mikä meitä eniten innostaa! Kuu puolestaan liittyy kapinalliseen Uranukseen Härässä ennen kuin asettuu vastakkain aistillisen Venuksen kanssa Skorpionissa, joten tunteemme voivat olla levällään. Onneksi kuun sextiili unenomaiseen Neptunukseen saattaa tasoittaa tilannetta lempeämmällä tavalla.

Mitä voimme oppia

Tämä päivä kannustaa meitä olemaan avoimia uusille kokemuksille ja seuraamaan sydäntämme. Vaikka Merkurius peruuttaa, se voi myös tarjota meille mahdollisuuden palata aiempiin ajatuksiin ja harkita niitä uudelleen. Uranuksen ja Venuksen aspektit luovat jännittävän sekoituksen intohimoa ja yllätyksiä, joten olkaamme valmiita odottamattomiin käännekohtiin.

Tänään voi olla hyvä päivä antaa tilaa omille tunteille ja seurata intuitiota. Unenomainen Neptunus tuo mukanaan lempeän ja luovuuteen kannustavan energian, joka auttaa meitä löytämään tasapainon tunteiden myllerryksessä. Olkaamme avoimia yllätyksille ja etsikäämme kauneutta yksityiskohdista, sillä päivän aikana voi piillä merkityksellisiä hetkiä, jotka opastavat meitä eteenpäin.

Illan edetessä voimme hyödyntää tätä mielenkiintoista energiaa syventyäksemme omiin sisäisiin ajatuksiimme ja tunteisiimme. Kuu, yhdistyneenä Uranukseen ja vastakkain Venuksen kanssa, herättää meissä halun tutkia syvemmin rakkautta ja suhteita. Voimme huomata, että intohimoinen vetovoima ja odottamattomat käänteet tuovat mukanaan mahdollisuuden kasvuun ja muutokseen. Neptunuksen lempeä kosketus muistuttaa meitä myös unelmoinnin ja luovuuden voimasta. Tämä ilta tarjoaa meille tilaisuuden löytää tasapaino spontaanin seikkailun ja sisäisen rauhan välillä, kun kokoamme päivän opit ja annamme tilaa unelmille yöllä.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.