Viikkohoroskooppi 25.12.-31.1.

Oinas (21.3. – 19.4.) Joulunaikasi on täynnä energiaa ja intoa. Ole valmis tarttumaan tilaisuuteen nauttia juhlasta täysillä. Joulun taika sytyttää sisäisen hehkusi, ja saatat yllättää muut lahjoillasi ja positiivisella asenteellasi.

Härkä (20.4. – 20.5.) Rauhallinen ja mukava joulu odottaa sinua. Anna itsellesi lupa rentoutua ja nauttia herkuista ilman syyllisyyttä. Ympärilläsi olevat ihmiset arvostavat läsnäoloasi, joten keskity hetkeen ja anna joulun tuoda sinulle rauhaa.

Kaksonen (21.5. – 20.6.) Joulun aika herättää uteliaisuutesi ja halun olla yhteydessä muihin. Ota aikaa keskusteluun ja jakamiseen rakkaiden kanssa. Joulun henki inspiroi sinua kokeilemaan uusia asioita ja luomaan muistoja, joita jaat pitkään.

Rapu (21.6. – 22.7.) Kotisi on sinulle tärkeä, ja joulun on aika korostaa sitä entisestään. Luo kodikas ilmapiiri kynttilöiden, pehmeiden vilttien ja läheisten kanssa ja vietä aikaa rakkaiden seurassa. Joulun aika tuo sinulle turvallisuuden ja läheisyyden tunteen.

Leijona (23.7. – 22.8.) Joulu on sinulle mahdollisuus loistaa ja jakaa rakkauttasi. Ole valmis olemaan huomion keskipisteessä ja muista myös kannustaa muita loistamaan omalla tavallaan. Luo juhlaa ja iloa ympärillesi anteliaisuudellasi.

Neitsyt (23.8. – 22.9.) Tarkkaavaisuutesi yksityiskohtiin auttaa luomaan täydellisen joulun. Panosta pieniin eleisiin ja osoita huomaavaisuutta rakkaitasi kohtaan. Joulun henki inspiroi sinua myös löytämään tasapainon työn ja levon välillä.

Vaaka (23.9. – 22.10.) Joulunaika tuo esiin kaipuusi harmoniaan ja kauneuteen. Luo tasapainoa elämääsi ja keskity positiivisiin ihmissuhteisiin. Ole avoin uusille kokemuksille ja nauti kauneudesta ympärilläsi. Joulun aika tuo sinulle inspiraatiota.

Skorpioni (23.10. – 21.11.) Joulunaika kutsuu sinua syventymään tunteisiin ja tutkimaan henkilökohtaisia suhteitasi. Ole avoin jakamaan tunteitasi rakkaillesi ja anna tilaa syvemmille keskusteluille. Joulun taika auttaa sinua myös päästämään irti menneestä ja antamaan anteeksi.

Jousimies (22.11. – 21.12.) Ole valmis seikkailuun jouluna! Etsi uusia kokemuksia ja jakamisen iloa ystäviesi kanssa. Joulun aika inspiroi sinua laajentamaan horisonttiasi ja nauttimaan elämästä täysillä.

Kauris (22.12. – 19.1.) Joulu on aika, jolloin voit näyttää sitoutumisesi ja vastuullisuutesi. Olet tänä jouluna perheesi ja ystäviesi tukipilari. Panosta laadukkaisiin hetkiin, jotka vahvistavat suhteitasi, ja tunne ylpeyttä siitä, kuinka pitkälle olet tullut.

Vesimies (20.1. – 18.2.) Joulunaika innostaa sinua olemaan omaperäinen ja rohkea. Anna luovuutesi kukkia ja järjestä erilaisia tapahtumia tai yllätyksiä läheisillesi. Ole avoin uusille ideoille ja anna joulun tuoda esiin ainutlaatuisuutesi.

Kalat (19.2. – 20.3.) Joulun taika resonoi herkkyytesi kanssa. Ole valmis ilmaisemaan tunteitasi ja ole empaattinen muiden tarpeita kohtaan. Joulunaika tuo sinulle myös mahdollisuuden syventää henkistä yhteyttäsi ja löytää rauhaa sisäisestä maailmastasi.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.