Päivähoroskooppi 18.9.2023

Astrologinen katsaus maanantaihin 18.9.23

Päivän horoskooppi: Tähän päivään liittyy järjestelmällistä rytmiä ja syy-seuraus-suhteita. Kuu siirtyy Skorpioniin klo 12:58 aamulla EDT seuraaviksi kahdeksi päiväksi, kannustaen meitä lukemaan rivien välistä ja harkitsemaan huolellisesti ennen kuin teemme mitään johtopäätöksiä. Täällä ollessaan Luna muodostaa harmonisen trion mestarillisen Saturnuksen kanssa Kaloihin, varmistaen, että olemme yhteydessä työhömme. Lisäksi tukevan kuun sextiilin Merkuriukseen pitäisi tehdä meille helpoksi ilmaista mitä tahansa mielessämme onkin. Edistystä voidaan saavuttaa ilman stressiä.

Mitä voimme oppia

Tämä päivä tarjoaa meille mahdollisuuden tehdä asioita sujuvasti ja tehokkaasti. Skorpionin kuun energia auttaa meitä sukeltamaan syvemmälle asioihin ja ymmärtämään niitä paremmin. Saturnuksen tuki puolestaan auttaa meitä pitämään jalat maassa ja tekemään työtä pitkäjänteisesti ja vakavasti.

Merkuriuksen sextiili Kuuhun tekee kommunikoinnista sujuvaa, joten jos sinulla on tärkeitä viestejä tai ajatuksia jaettavana, tämä on oikea aika tehdä se. Muista kuitenkin, että Skorpionin energia kannustaa syvälliseen pohdintaan, joten älä kiirehdi päätöksissäsi.

Tämä päivä on myös muistutus siitä, että edistystä voi saavuttaa ilman liiallista stressiä ja kiirettä. Jos suunnittelet tärkeitä asioita tai projekteja, ota aikaa harkita vaihtoehtoja ja tehdä suunnitelmat huolellisesti. Skorpionin kuu auttaa sinua näkemään asiat syvällisemmin, ja Saturnus antaa sinulle voimaa ja kestävyyttä toteuttaa suunnitelmasi.

Yhteenvetona, tämä päivä tarjoaa mahdollisuuden tarkkaan harkittuun etenemiseen ja tehokkaaseen kommunikointiin. Hyödynnä näitä energioita parhaalla mahdollisella tavalla ja saavuta tavoitteitasi ilman liiallista stressiä.

Käy lukemassa myös tämän viikon horoskooppi eli viikon 38 viikkohoroskooppi täältä.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.