Viikkohoroskooppi 18.9-24.9.

Oinas (21.3. – 19.4.): Ensi viikko tuo mukanaan energisen jakson, jolloin voit saavuttaa paljon. Tartu innolla projekteihin ja haasteisiin. Luota omiin taitoihisi ja uskalla tehdä rohkeita liikkeitä urallasi.

Härkä (20.4. – 20.5.): Rakkauden planeetat tuovat sinulle romanttisia hetkiä. Vietä aikaa kumppanisi kanssa ja syventäkää suhdettanne. Jos olet sinkku, voit löytää potentiaalisen kumppanin sosiaalisissa tilanteissa.

Kaksonen (21.5. – 20.6.): Ensi viikko kannustaa sinua kommunikoimaan avoimesti ja selkeästi. Ole valmis ilmaisemaan ajatuksiasi ja tunteitasi, sillä se auttaa sinua luomaan syvempiä suhteita sekä ystävien että kollegoiden kanssa.

Rapu (21.6. – 22.7.): Nyt on aika hoitaa kotiasi ja ympäristöäsi. Keskity kodin järjestelyyn ja luomaan viihtyisää ilmapiiriä. Voit myös löytää iloa ruoanlaitosta ja kutsua ystäviäsi tai perhettäsi illalliselle.

Leijona (23.7. – 22.8.): Ensi viikko tuo mukanaan mahdollisuuden keskittyä itseesi ja omiin tarpeisiisi. Hemmottele itseäsi rentoutumalla, käymällä hieronnassa tai tekemällä jotain, mikä tuo sinulle iloa. Anna itsellesi lupa levätä.

Neitsyt (23.8. – 22.9.): Ensi viikko tuo mukanaan mahdollisuuden loistaa urallasi. Näytä kykysi ja tartu vastuullisiin tehtäviin. Luota omiin päätöksiisi ja pyri saavuttamaan ammatilliset tavoitteesi.

Vaaka (23.9. – 23.10.): Tämä viikko tuo mukanaan monia mahdollisuuksia sosiaaliseen verkostoitumiseen ja ystävyyssuhteiden syventämiseen. Osallistu tapahtumiin, joissa voit tavata uusia ihmisiä, ja nauti ystäviesi seurasta.

Skorpioni (24.10. – 22.11.): Ensi viikko kannustaa sinua keskittymään terveyteesi ja hyvinvointiisi. Kokeile uusia terveellisiä ruokia ja liikuntamuotoja. Pidä huolta itsestäsi, jotta voit olla parhaimmillasi.

Jousimies (23.11. – 21.12.): Nyt on aika haaveilla suuresti ja asettaa korkeita tavoitteita. Ole rohkea ja tee suunnitelmia tulevaisuutta varten. Voit myös etsiä mentoria tai oppia uusia taitoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan unelmasi.

Kauris (22.12. – 19.1.): Taloudellinen viisaus on avainsana ensi viikolla. Tarkista budjettisi ja etsi tapoja säästää enemmän. Voit myös harkita sijoittamista tai muita taloudellisia mahdollisuuksia pitkän aikavälin vakauden saavuttamiseksi.

Vesimies (20.1. – 18.2.): Ensi viikko kannustaa sinua olemaan luova ja ilmaisemaan itseäsi taiteen tai kirjoittamisen kautta. Anna mielikuvituksesi lentää ja anna tunteidesi virrata vapaasti. Luovuus voi tuoda sinulle syvää tyydytystä.

Kalat (19.2. – 20.3.): Rakkaus ja ystävyys ovat painopisteitäsi ensi viikolla. Vietä aikaa läheistesi kanssa ja ilmaise tunteesi avoimesti. Voit myös auttaa ystäviäsi heidän haasteissaan ja vahvistaa suhteitanne.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.