Päivähoroskooppi uudenvuoden aatolle 31.12.23.

Päivähoroskooppi sunnuntaille 31.12.23.

Tämä uudenvuodenaatto on erityisen energinen. Kuu aloittaa ilmaisullisessa Leijonassa, missä se muodostaa trigonin Marsin kanssa lisätäkseen energiaa! Silti, kun Kuu astuu vastuulliseen Neitsyeeseen klo 6.53 aamulla itäaikaa, meillä kaikilla on halu saada viime hetken tehtävät päätökseen. Kuu tulee sitten olemaan neliössä Venuksen kanssa ennen kuin se asettuu vastakkain Saturnuksen kanssa, joten saattaa vaatia hieman ylimääräistä vaivaa, jos haluamme rentoutua ja pitää hauskaa ennen kuin uusi vuosi saapuu.

Mitä voimme oppia

Jatkossa voimme odottaa energisen Leijonan Kuun antavan meille mahdollisuuden aloittaa uusi vuosi vahvalla voimalla. Marsin trigiini tukee aloitteellisuutta ja toimintaa, joten tämä on ihanteellinen aika asettaa tavoitteita ja ottaa ensimmäiset askeleet kohti niitä. Neitsyen Kuu tuo mukanaan järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta, mikä auttaa meitä suunnittelemaan ja valmistautumaan tuleviin haasteisiin. Vaikka Venuksen ja Saturnuksen haasteet voivat vaatia ponnisteluja, ne voivat myös opettaa meille arvokkaita läksyjä ja auttaa vahvistamaan sitoutumistamme tulevaisuuden tavoitteisiin. Joten, vaikka ilta saattaa vaatia vaivaa, se voi myös tarjota mahdollisuuden luoda vahva perusta uudelle vuodelle.

Illan edetessä voimme odottaa, että Neitsyen Kuun tarkkuus ja analyyttisyys auttavat meitä arvioimaan kuluneen vuoden saavutuksia ja haasteita. On hyvä hetki tehdä henkilökohtainen inventaario ja pohtia, mitä voimme oppia menneistä kokemuksista. Vaikka Venuksen ja Saturnuksen aspektit voivat tuoda esiin joitakin rajoituksia tai velvoitteita, ne kannustavat myös vakavuuteen ja pitkäjänteisyyteen tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Uudenvuoden odotuksen aikana voimme hyödyntää Neitsyen Kuun huolellista energiaa suunnitellessamme tulevaisuutta. Pienet ponnistelut nyt voivat johtaa suuriin tuloksiin myöhemmin. Olipa kyseessä sitten henkilökohtaiset tavoitteet, ihmissuhteet tai ammatilliset pyrkimykset, tämä on otollinen aika tarkastella, mitä haluamme saavuttaa seuraavalla vuodella.

Muistakaamme myös antaa itsellemme lupa nauttia hetkestä ja rentoutua, vaikka olisimmekin keskellä valmisteluja ja suunnitelmia. Uusi vuosi tuo mukanaan mahdollisuuden uudelle alulle, ja tämä hetki voi toimia ponnahduslautana kohti positiivista muutosta ja kasvua.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.