Viikon rakkaushoroskooppi 14.-20.1.24.

Rakkaushoroskooppi koko viikolle

Emme ehkä voi luottaa omaan arviointikykyymme sydämen asioissa viikon alkupuolella. Keskiviikkona eloisaan Jousimieheen sijoittuva Merkurius asettuu vastakkain vaikeasti hahmotettavan Neptunuksen kanssa, jättäen meidät pohtimaan, yritämmekö vakuuttaa itseämme siitä, että jokin romanttisessa tilanteessa on totta – vaikka se ei todellisuudessa olisikaan. Karkeimmat valheet ovat niitä, joita kerromme itsellemme. Onneksi viikon edetessä voimme toipua henkisesti ja tunteellisesti. Torstaina pragmaattiseen Kauriiseen sijoittuva Uusi Kuu antaa meille mahdollisuuden arvioida rakkauselämäämme realistisesti. Joskus ainoa tapa edetä romanttisesti ja saavuttaa se, mitä emme koskaan ole saaneet, on tehdä jotain, mitä emme ole koskaan tehneet. Olemme valmiita tekemään sen, mikä on välttämätöntä missä tahansa romanttisessa tilanteessa. Itsevarma Mars vahvistaa tätä perjantaina, kun se yhteistyössä onnekkaan Jupiterin kanssa muistuttaa meitä kaikista mahdollisista hyödyistä, jotka ovat saatavilla, kun ryhdymme toimiin rakkauden tavoitteidemme suhteen.

Mitä ottaa huomioon

Viikon lopussa voimme odottaa innostavia mahdollisuuksia rakkauselämässämme. Marsin ja Jupiterin yhteistyö antaa meille voimaa ja rohkeutta toteuttaa suunnitelmiamme. On aika astua ulos mukavuusalueeltamme ja ottaa riski rakkauden puolesta. Jos olemme valmiita tekemään tarvittavat muutokset ja tarttumaan tilaisuuksiin, voimme löytää itsellemme uuden suunnan romanttisessa elämässämme. Olkaamme avoimia muutoksille ja valmiita kohtaamaan mahdolliset haasteet matkalla kohti onnea ja täyttymystä. Rakkaus voi yllättää meidät positiivisesti, kun olemme valmiita antamaan sille tilaa elämässämme.

Merkuriuksen siirtyminen Kauriiseen loppuviikosta antaa meille kyvyn ilmaista tunteitamme selkeämmin ja jäsennellä ajatuksiamme rakkauden suhteen. Kommunikaatio kumppanin kanssa syvenee, ja voimme löytää yhteisen ymmärryksen sekä tulevaisuuden suunnitelmat että nykyhetken tarpeet huomioon ottaen.

Vaikka alkuvuoden epävarmuudet voivat olla taakse jäänyttä aikaa, on tärkeää pitää mielessä, että rakkaudessa on aina mahdollisuus uusiutumiseen. Astrologinen aspekti antaa meille mahdollisuuden olla kärsivällisiä ja huomaavaisia toistemme tarpeita kohtaan. Olkaamme avoimia uusille mahdollisuuksille ja annetaan tilaa rakkautemme kasvaa ja kukoistaa.

Viikon loppupuoli tarjoaa myös mahdollisuuden luoda vahvempia siteitä perheen ja ystävien kanssa. Olemme herkkiä toistemme tarpeille ja valmiita tarjoamaan tukea. Tämä yhteisöllinen energia vahvistaa meitä kaikkia, olipa kyseessä sitten romanttinen suhde, perhe tai ystävyys. Rakkautemme voi nyt kukoistaa vahvempana ja kestävänä voimana elämässämme.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.