Viikkohoroskooppi 15.-21.1.24.

Oinas (21.3.–19.4.): Tiistain ja keskiviikon aikana Kuu kulkee merkissäsi, antaen sinulle kipinää tarttua toimeen asioissa, jotka ovat jääneet huomiotta. Hyödynnä energinen mieliala ja käy käsiksi projektiin, joka on odottanut. Nyt on aika polkaista käyntiin suunnitelmiasi ja laittaa ne liikkeelle.

Härkä (20.4.–20.5.): Nauti aistien iloista, Härkä, kun Kuu liikkuu merkissäsi torstaista lauantaihin. Hyödynnä maallisen elementin tuomaa ylellisyyttä ja nauti ympärilläsi olevasta anteliaasta tunnelmasta. Kiitollisuus suosikkiasioistasi, kokemuksistasi ja ihmisistä, oli ne sitten yksinkertaisia tai ylellisiä, houkuttelee lisää hyvän olon aineita.

Kaksonen (21.5.–21.6.): Kuun valo valaisee merkkiäsi viikon lopulla lauantaista maanantaihin. Tämä sattuu yhteen Vesimiehen kauden ensimmäisen päivän kanssa, tehden tästä ajasta otollisen hetken järjestää sosiaalisia tilaisuuksia, kokoontumisia ja kutsua suosikkisi-ihmisesi paikalle.

Rapu (22.6.–22.7.): Tällä viikolla on oiva tilaisuus luoda romanttinen ja henkinen yhteys jonkun kanssa. Jos olet parisuhteessa, teille on luvassa intiimejä hetkiä, jotka vahvistavat ja syventävät suhdettanne. Jos olet sinkku, kannattaa tällä viikolla pitää silmät auki ja mieli avoimena.

Leijona (23.7.–22.8.): Muistatko vielä niitä uudenvuoden lupauksia, jotka kuulostivat hyviltä silloin, mutta eivät ehkä ole edenneet… vielä. Työ- ja hyvinvointi painottuvat tällä viikolle, joten pidä tavoitteesi mielessä, etsi vastauksia ja ota yhteyttä muihin ratkaisujen luomiseksi. Nyt on hyvä aika päivittää oppimistasi tietyllä alueella tai opiskella uutta.

Neitsyt (23.8.–22.9.): Muista strategiasi ja suunnitelmasi tämän viimeisen kauriskauden viikon aikana. Ole luova, jotta mielesi avautuu ajattelemaan laatikon ulkopuolelta ja löytämään uusia ratkaisuja vanhoihin ongelmiin. Viikon lopussa Aurinko siirtyy Vesimieheen, valaisten työ- ja hyvinvointialuetta – tässä vaiheessa tottumukset ja säännölliset rutiinit ovat avain menestykseen.

Vaaka (23.9.–23.10.): Tämän viikon myötä kodin ja perheen alue saa ansaitsemansa huomion. Vietä aikaa rentoutuen, nauttien ja arvostaen sitä, minkä eteen olet työskennellyt. Tarkastele kaikkea rakentamaasi ja saavuttamaasi, ja osoita kiitollisuutesi tehdystä työstä.

Skorpioni (24.10.–22.11.): Työskentele sosiaalisten verkostojesi hyväksi tällä viikolla. Seuraa yhteyksiä ja luo uusia niin, että ne kukkivat seuraavan vuoden aikana. Tiettyyn aiheeseen liittyvän tiedon lisääminen voisi olla hyödyllistä, sillä Merkurius, älyn planeetta, kulkee tällä alueella 4. helmikuuta asti.

Jousimies (23.11.–21.12.): Venus, rakkauden ja kauneuden planeetta, on ohittanut puolivälin merkistäsi, joten jatka sen suotuisan läsnäolon hyödyntämistä nauttimalla suosikkipaikkojesi ja -ihmisten seurasta. Ole rohkea, kokeileva ja pidä hauskaa.

Kauris (22.12.–19.1.): Tällä viikolla Aurinko valaisee arvojesi, resurssiesi ja rahoituksesi aluetta, joten on aika selvittää, mikä sinulle on kaikkein rakkainta. Ansaitsetko, kulutatko ja sijoitatko arvosi mukaisesti? Mitä arvosi ovat, ja miten voisit tuoda ne paremmin linjaan, jos olet eksynyt sivupolulle?

Vesimies (20.1.–18.2.): Nyt on aikasi loistaa, Vesimies! Aurinko valaisee merkkiäsi lauantaista lähtien, joten tämä on sinulle kiireistä, mutta menestyksekästä aikaa. Pudota ylimääräinen energia ja sellaiset ajatukset itsestäsi ja identiteetistäsi, jotka eivät tue suurinta loistoasi ja ainutlaatuista itsesi ilmaisua.

Kalat (19.2.–20.3.): Tämä on hyvä aika tutkia sisäistä, yksityistä maailmaasi ja ehkä heittäytyä suvun ja perinnön pohdintaan. Mitä haluaisit ottaa mukaasi, mitä jättäisit taaksesi? Tämä on hieno aika meditaatioon, unipäiväkirjan pitämiseen ja inspiraation ammentamiseen taiteesta.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.