Viikkohoroskooppi 26.6.-2.7.

Oinas (21.3. – 19.4.): Tällä viikolla sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota terveyteesi ja hyvinvointiisi. Olet ahkeroinut työelämässä, joten nyt on aika suunnata katse omaan terveyteen. On hyvä aika keskittyä fyysisiin aktiviteetteihin ja terveellisiin elämäntapoihin.

Härkä (20.4. – 20.5.): Tällä viikolla sinulla on mahdollisuus saavuttaa menestystä työelämässäsi. Ole avoin uusille ideoille ja osoita oma-aloitteisuutta. Myös taloudellinen tilanteesi näyttää lupaavalta, joten harkitse säästämistä tai investointeja.

Kaksonen (21.5. – 20.6.): Tällä viikolla sinun kannattaa keskittyä kommunikaatioon ja sosiaalisiin suhteisiin. Ole avoin ja ilmaise itseäsi selkeästi. Myös lyhyet matkat tai uudet oppimiskokemukset voivat tarjota sinulle mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

Rapu (21.6. – 22.7.): Tällä viikolla sinun tunteesi voivat olla voimakkaita ja herkkiä. Keskity omiin tarpeisiisi ja kuuntele sisäistä ääntäsi. Tämä on hyvä aika keskittyä kotiin ja perheeseen sekä hoitaa omia tunneasioitasi.

Leijona (23.7. – 22.8.): Tällä viikolla sinulla on mahdollisuus loistaa omalla alallasi. Tartu rohkeasti tilaisuuksiin ja luota omiin kykyihisi. Ole valmis ottamaan vastuuta ja johtamaan muita tarvittaessa.

Neitsyt (23.8. – 22.9.): Tällä viikolla kannattaa keskittyä terveydenhuoltoon ja hyvinvointiin. Kiinnitä huomiota ravitsemukseen, liikuntaan ja riittävään lepoon. Pienet muutokset päivittäisissä rutiineissasi voivat tuoda suuria parannuksia.

Vaaka (23.9. – 22.10.): Tällä viikolla sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota ihmissuhteisiin. Ole empaattinen ja oikeudenmukainen muiden kanssa. Tämä on myös hyvä aika tarkastella omia arvojasi ja tasapainottaa elämääsi.

Skorpioni (23.10. – 21.11.): Tällä viikolla sinulla voi olla voimakas tarve syventyä omiin tunteisiisi ja tutkia henkilökohtaista kasvua. Ole valmis antamaan menneisyydelle tilaa ja vapauttamaan itseäsi vanhoista taakoista. Myös intiimit suhteet voivat olla keskeisessä roolissa, joten avoimuus ja rehellisyys ovat avainsanoja.

Jousimies (22.11. – 21.12.): Tällä viikolla sinulla on mahdollisuus laajentaa horisonttiasi ja tutkia uusia kiinnostuksen kohteita. Ole utelias ja avoin uusille mahdollisuuksille. Myös matkustaminen ja henkinen kasvu voivat olla merkittäviä teemoja elämässäsi tällä viikolla.

Kauris (22.12. – 19.1.): Tällä viikolla keskity työhön ja ammatillisiin tavoitteisiin. Pidä kiinni suunnitelmistasi ja ole järjestelmällinen. Käytä luovuuttasi löytääksesi ratkaisuja mahdollisiin haasteisiin. Myös taloudellinen vakaus voi olla saavutettavissa, joten ole harkitseva rahankäytössäsi.

Vesimies (20.1. – 18.2.): Tällä viikolla kannattaa keskittyä yhteistyöhön ja ryhmätoimintaan. Ole avoin erilaisille näkemyksille ja etsi synergiaa muiden kanssa. Tämä voi avata uusia ovia ja tuoda merkityksellisiä kontakteja elämääsi. Myös ystävyyssuhteet voivat olla tärkeitä tällä viikolla.

Kalat (19.2. – 20.3.): Tällä viikolla sinulla voi olla taipumus syventyä sisäiseen maailmaasi ja kuunnella intuitiotasi. Ole avoin luovuudelle ja anna mielikuvituksesi lentää. Henkiset harjoitukset ja meditaatio voivat auttaa sinua löytämään tasapainoa ja sisäistä rauhaa.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.