Päivähoroskooppi 11.12.2023

Päivähoroskooppi maanantaille 11.12.23.

Voimme kaikki tulla toistemme kanssa toimeen tällaisena päivänä. Kuu Skorpionissa tekee sextiiliä voimakkaan Pluton kanssa, herätellen meissä sisäistä intohimoa, ennen kuin se sukeltaa Jousimieheen seuraaviksi kahdeksi päiväksi. Jouduttuaan Jousimieheen Kuu ei tuhlaa aikaa, vaan vakavoituu nopeasti muodostaessaan neliön tiukan Saturnuksen kanssa Kalassa. Onneksi Merkurius Kauriissa tekee harvinaisen sextiilin Venus Skorpionissa klo 14.17 EST, joten toisen mukavuus ei pitäisi olla liian vaikeaa. Olemme kykeneviä olemaan sekä positiivisia että tuotteliaita.

Mitä voimme oppia

Tämä päivä tarjoaa meille mahdollisuuden yhdistää voimamme ja luoda myönteisiä vaikutuksia ympärillemme. Vaikka Kuu liikkuu intensiivisen astrologisen maiseman läpi, voimme käyttää sen energioita rakentavalla tavalla. Olkaamme avoimia uusille mahdollisuuksille ja ilmaiskaa itseämme rohkeasti. Merkuriuksen ja Venuksen sextiili antaa meille tilaisuuden ilmaista tunteitamme selkeästi ja myötätuntoisesti. Olisi hyvä päivä keskittyä yhteistyöhön ja tukea toinen toisiamme, sillä positiivinen ilmapiiri vahvistaa sekä henkistä että fyysistä hyvinvointiamme.

Myöhemmin päivällä Mars Kauriissa tekee positiivisen yhtymän Neptunuksen kanssa Kaloissa, luoden mahdollisuuden hienovaraiselle ja intuitiiviselle toiminnalle. Tämä energiayhdistelmä innostaa meitä käyttämään luovuuttamme käytännön tavoitteiden saavuttamiseksi. Voimme löytää voimavaroja syvältä sisimmästämme ja yhdistää ne käytännön toimenpiteisiin. Vaikka päivä onkin suotuisa yhteistyölle ja myönteiselle kommunikaatiolle, on myös tärkeää pitää mielessä tasapaino omassa hyvinvoinnissamme.

Illan myötä Kuu Jousimiehessä luo yhtymän Jupiterin kanssa, mikä korostaa optimismia ja kasvun mahdollisuuksia. Tämä on aika unelmoida suuresti ja asettaa tavoitteita, jotka laajentavat näköalojamme. Voimme tuntea voimakasta sisäistä vakuuttuneisuutta ja halua laajentua henkisesti. Samalla on tärkeää pitää jalat maassa ja muistaa käytännön askeltemme merkitys. Keskustelut ja kohtaamiset muiden kanssa voivat avata ovia uusille mahdollisuuksille, joten olkaamme avoimia ympärillämme oleville positiivisille vaikutteille.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.