Viikkohoroskooppi 31.7.-6.8.

Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta): Tämä viikko tuo mukanaan mahdollisuuksia edistymiseen uralla tai opiskeluissa. Ole avoin uusille ideoille ja pyri löytämään tasapaino työn ja levon välillä. Luota vaistoosi, kun joudut tekemään tärkeitä päätöksiä. Tiedät kyllä sisimmässäsi, miten toimia.

Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta): Tämä viikko korostaa ihmissuhteita. Ole avoin ja rehellinen kommunikaatiossa läheistesi kanssa. Myös taloudelliset asiat ovat esillä, joten pidä huolta raha-asioistasi ja tee harkittuja päätöksiä. Säästäväisyys kantaa pitkällä tähtäimellä hedelmää.

Kaksonen (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta): Tämä viikko kannustaa sinua keskittymään terveyteen ja hyvinvointiin. Panosta liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon. Myös luovuus kukoistaa, joten anna mielikuvituksesi lentää ja ilmaise itseäsi taiteen kautta. Kokeile esimerkiksi vesivärimaalausta tai tanssia tunteidesi ilmaisemiseen.

Rapu (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta): Tämä viikko voi tuoda mukanaan muutoksia kotiin tai perheeseen liittyen. Ole valmis sopeutumaan uusiin tilanteisiin ja luota omiin taitoihisi. Luvassa voi olla positiivisia yllätyksiä. Myös henkinen kasvu on mahdollista, joten ota aikaa introspektioon.

Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta): Tämä viikko korostaa sosiaalisia suhteita ja verkostoitumista. Ole aktiivinen yhteisössäsi ja avoin uusille tuttavuuksille. Se saattaa johtaa positiivisiin kohtaamisiin ystävyyden tai romantiikan saralla. Myös projektit ja tavoitteet etenevät suotuisasti, kun asetat niihin tarvittavat ponnistelut.

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta): Tämä viikko kannustaa sinua keskittymään taloudelliseen turvallisuuteen ja järjestelyihin. Ole tarkka budjetistasi ja pyri säästämään tulevia tarpeita varten. Myös rakkauselämä voi tuoda iloisia yllätyksiä. Kannattaa siis pitää mieli avoimena.

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta): Tämä viikko voi tuoda mukanaan haasteita ihmissuhteissa. Pyri olemaan diplomaattinen ja ratkaisemaan konflikteja rauhanomaisesti. Myös luovuus ja inspiraatio ovat korkealla, joten hyödynnä niitä luovissa harrastuksissa. Taiteen keinoin saatat pystyä ilmaisemaan tunteitasi paremmin.

Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta): Tämä viikko kannustaa sinua keskittymään henkiseen kasvuun ja itsetutkiskeluun. Ole avoin uusille oppimiskokemuksille ja etsi syvempää ymmärrystä maailmasta. Myös uralla voi olla mahdollisuus edistymiseen. Pidä siis pää kylmänä ja pysy kärsivällisenä, kaikki ratkeaa kyllä ajallaan!

Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta): Tämä viikko korostaa ihmissuhteita ja yhteistyötä. Ole avoin muiden ideoille ja pyri löytämään kompromisseja. Myös matkustaminen ja paikasta toiseen liikkuminen on suotuisaa tällä viikolla. Sinua saattaa odottaa todellinen seikkailu, jos antaudut virran vietäväksi.

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta): Tämä viikko voi tuoda mukanaan haasteita työelämässä. Pidä kiinni tavoitteistasi ja ole valmis tekemään kovasti töitä menestyksen eteen. Myös terveys ja hyvinvointi vaativat huomiota. Lepää siis riittävästi ja muista, että elämä kantaa kyllä.

Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta): Tämä viikko kannustaa sinua keskittymään luoviin projekteihin ja harrastuksiin. Ole rohkea ilmaisussasi ja anna mielikuvituksesi ohjata sinua. Voit kanavoida luovuuttasi myös johonkin sinulle tärkeään asiaan, esimerkiksi aktivismiin tai hyväntekeväisyyteen. Myös ihmissuhteet voivat tällä viikolla tuoda iloa ja lämpöä elämääsi.

Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta): Tämä viikko voi tuoda mukanaan muutoksia työelämään tai opiskeluihin. Ole avoin uusille mahdollisuuksille ja luota intuitioosi. Myös taloudellinen tilanne voi parantua, kun hallitset raha-asioitasi tarkemmin. Nyt säästäväisyytesi vihdoin kantaa hedelmää.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.