Viikkohoroskooppi 27.11.-3.12.

Oinas (21.3.-19.4.): Uusi viikko tuo tullessaan kipinää rakkauselämääsi. Saatat kohdata odottamattoman kohtaamisen, joka herättää intohimosi. Ole avoin uusille tunteille, ja anna itsesi uppoutua romanttisiin hetkiin. Lisäksi työelämässä voit odottaa mielenkiintoisia haasteita, joista voit oppia paljon.

Härkä (20.4.-20.5.): Tuleva viikko tuo mukanaan mahdollisuuden vahvistaa perhesuhteitasi. Ole avoin kommunikaatiolle ja ilmaise tunteitasi läheisillesi. Kotona saatat löytää uuden innostuksen esimerkiksi sisustamiseen tai yhteiseen kokkailuun. Myös työssäsi on nyt aika tehdä luovia ratkaisuja.

Kaksonen (21.5.-20.6.): Tuleva viikko kannustaa sinua perehtymään henkiseen hyvinvointiisi. Kokeile esimerkiksi joogaa tai meditaatiota löytääksesi tasapainoa arkeesi. Myös ystävät voivat tarjota tukea, joten jaa ajatuksiasi avoimesti. Innostavia ideoita ja inspiraatiota voi löytyä odottamattomista lähteistä.

Rapu (21.6.-22.7.): Sosiaalinen elämäsi saa lisävauhtia tulevalla viikolla. Osallistu rohkeasti erilaisiin tapahtumiin ja verkostoihin. Voit löytää uusia ystäviä tai jopa ammatillisia kontakteja, jotka avaavat uusia mahdollisuuksia tulevaisuudessa. Ole avoin uusille ihmissuhteille ja anna itsesi loistaa sosiaalisissa tilanteissa.

Leijona (23.7.-22.8.): Rakkauden ilmapiiri vahvistuu tällä viikolla. Ole valmis ilmaisemaan tunteitasi avoimesti kumppanillesi. Romanttiset hetket voivat nostaa henkesi korkealle, ja yhteiset suunnitelmat lähentävät teitä entisestään. Työelämässä voit odottaa tunnustusta ja mahdollisesti uusia vastuita.

Neitsyt (23.8.-22.9.): Tuleva viikko tuo mukanaan energian keskittyä urakehitykseesi. Tartu rohkeasti uusiin projekteihin ja osoita osaamisesi. Voit saada tunnustusta työssäsi, mikä lisää itseluottamustasi. Myös terveytesi hyötyy nyt aktiivisista valinnoista, joten panosta hyvinvointiisi.

Vaaka (23.9.-22.10.): Tuleva viikko kannustaa sinua laajentamaan näkökulmaasi ja tutustumaan uusiin kulttuureihin. Matkustaminen tai uuden oppiminen voi avata mielesi ja tuoda mukanaan innostavia kokemuksia. Sosiaaliset suhteesi voivat myös syventyä, kun jaat kiinnostuksesi muiden kanssa.

Skorpioni (23.10.-21.11.): Tuleva viikko tuo mukanaan energian panostaa henkilökohtaiseen hyvinvointiisi. Kokeile uusia liikuntamuotoja tai terveellisiä ruokavalintoja, jotka tukevat fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi. Myös työelämässä voit odottaa positiivisia muutoksia ja mahdollisesti uusia haasteita.

Jousimies (22.11.-21.12.): Tuleva viikko tuo mukanaan mahdollisuuden syventyä henkilökohtaiseen kasvuun. Ole avoin omille tunteillesi ja pohdi syvällisesti omia tavoitteitasi. Syvälliset keskustelut läheisten kanssa voivat auttaa sinua löytämään uusia näkökulmia elämääsi ja tavoitteisiisi.

Kauris (22.12.-19.1.): Tuleva viikko kannustaa sinua katsomaan asioita positiiviselta puolelta. Ole avoin uusille ideoille ja näkökulmille työssäsi. Myös sosiaaliset suhteesi voivat vahvistua, kun jaat optimismiasi muiden kanssa. Voit myös odottaa positiivisia uutisia talouteesi liittyen.

Vesimies (20.1.-18.2.): Tuleva viikko tuo mukanaan mahdollisuuden syventyä henkisiin harrastuksiin. Kokeile esimerkiksi meditaatiota tai henkisiä harjoituksia löytääksesi tasapainoa arkeesi. Myös ystävät voivat tarjota tukea henkiseen hyvinvointiisi, joten jaa ajatuksiasi avoimesti.

Kalat (19.2.-20.3.): Tuleva viikko tuo mukanaan mahdollisuuden keskittyä henkilökohtaiseen luovuuteen. Anna mielikuvituksesi lentää ja kokeile rohkeasti uusia ideoita. Rakkauselämässä voit odottaa yllättäviä käänteitä, jotka tuovat lisää jännitystä ja intohimoa suhteeseesi.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.