Viikkohoroskooppi 17.-23.7.

Oinas (21.3. – 19.4.): Työelämässä saatat tällä viikolla saada tunnustusta tai palkintoja kovasta työstäsi. Kollegasi ja esimiehesi arvostavat sitoutumistasi ja panostustasi projekteihin. Käytä tätä positiivista palautetta motivaationa jatkaa hyvää työtäsi. Voit myös harkita uusia mahdollisuuksia tai projekteja, jotka lisäävät ammatillista kasvuasi.

Härkä (20.4. – 20.5.): Rakkauselämässä voit tällä viikolla odottaa intohimoisia hetkiä ja romanttisia seikkailuja. Jos olet parisuhteessa, kannustan sinua viettämään laatuaikaa kumppanisi kanssa ja syventämään suhdettanne. Sinkkuna voit tavata mielenkiintoisia ihmisiä ja saada uusia ihmissuhteita. Ole avoin uusille tuttavuuksille ja anna itsesi tutustua erilaisiin persoonallisuuksiin.

Kaksonen (21.5. – 20.6.): Henkilökohtaisessa hyvinvoinnissa on tällä viikolla tärkeää pitää tasapaino työn ja levon välillä. Huolehdi riittävästä levosta ja nuku hyvin. Liikunta ja terveellinen ruokavalio auttavat ylläpitämään energisyyttäsi ja hyvää oloa. Kokeile uusia liikuntamuotoja tai harrastuksia, jotka innostavat sinua ja auttavat sinua rentoutumaan.

Rapu (21.6. – 22.7.): Tällä viikolla kannattaa olla rohkea ja luottaa omiin kykyihin. Seuraa sydäntäsi ja tartu tilaisuuksiin, jotka tulevat vastaan. Positiivinen asenne ja itseluottamus vievät sinut pitkälle. Nauti viikosta ja tee siitä ikimuistoinen!

Leijona (23.7. – 22.8.): Työelämässä sinua odottaa hyvä viikko. Sinulla on taitoja ja kykyjä tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa, mikä auttaa sinua menestymään tiimityössä. Ota aktiivisesti osaa keskusteluihin ja tuo esiin omia ideoitasi. Sinun mielipidettäsi ja panostasi arvostetaan, ja saatat saada tunnustusta työstäsi.

Neitsyt (23.8. – 22.9.): Rakkauselämässä voit tällä viikolla kokea lämpimiä ja romanttisia hetkiä kumppanisi kanssa. Ole avoin ja rehellinen tunteidesi suhteen, ja ilmaise rakkautesi kumppanillesi. Sinkkuna voit kohdata uusia potentiaalisia kumppaneita, jotka herättävät kiinnostuksesi. Ole avoin uusille tuttavuuksille ja anna itsesi tutustua heihin ilman ennakkoluuloja. Älä kiirehdi päätöksiä, vaan anna suhteiden kehittyä luonnollisesti.

Vaaka (23.9. – 22.10.): Tällä viikolla sinulla on mahdollisuus luoda tasapainoa ja harmoniaa elämääsi monilla eri tasoilla. Olet luonnollinen diplomaatti ja osaat löytää kompromisseja erilaisten näkemysten välillä. Hyödynnä tätä kykyäsi ja pyri löytämään ratkaisuja, jotka tyydyttävät kaikkia osapuolia. Seuraa sydäntäsi, ja löydät onnea ja tyydytystä eri elämänalueilla.

Skorpioni (23.10. – 21.11.): Huolehdi omasta hyvinvoinnistasi tällä viikolla. Tasapainoinen elämä edellyttää fyysistä, henkistä ja emotionaalista hyvinvointia. Pidä huolta itsestäsi tekemällä asioita, jotka tuovat sinulle iloa ja rentoutumista. Huomioi myös terveellinen ruokavalio, liikunta ja riittävä lepo.

Jousimies (22.11. – 21.12.): Tällä viikolla sinun kannattaa pitää mielessä, että tasapaino ja oikeudenmukaisuus ovat avainasemassa. Älä anna päätöksentekosi vääristyä ulkoisten paineiden tai muiden ihmisten mielipiteiden mukaan. Luota omaan intuitioosi ja tee valintoja, jotka tuntuvat sinulle oikeilta.

Kauris (22.12. – 19.1.): Rakkauselämässä voi olla odotettavissa jännittäviä ja romanttisia hetkiä. Saatat kohdata uuden henkilön, joka herättää mielenkiintosi tai syventää olemassa olevaa suhdetta. Ole avoin ja rehellinen tunteidesi suhteen, ja anna itsesi kokea syvällisiä yhteyksiä toisiin ihmisiin. Kommunikoi avoimesti ja kuuntele myös kumppanisi tarpeita.

Vesimies (20.1. – 18.2.): Tällä viikolla sinun kannattaa ottaa riskejä ja astua mukavuusalueesi ulkopuolelle. Anna mielikuvituksesi lentää ja seuraa sydäntäsi. Luovuus ja omaperäisyys ovat tällä viikolla avainasemassa menestyksesi kannalta.

Kalat (19.2. – 20.3.): Tällä viikolla sinulle tarjoutuu mahdollisuus loistaa omalla uniikilla tavallasi. Olet luova, kekseliäs ja omaperäinen, ja nämä ominaisuudet tulevat korostumaan eri tilanteissa. Uskalla olla rohkea ja ilmaista itsesi vapaasti.


Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.