Viikkohoroskooppi 16.-22.10.

Oinas (21.3. – 19.4.): Syksyn pimeys tuo mukanaan alkuviikosta matalampia mielialoja, mutta loppuviikosta hetket ystävien ja perheen kanssa piristävät alkavaa kaamosta. Tuo arkeesi lisää valoa ottamalla maittava marja- tai hedelmäsmoothie osaksi aamurutiniia. Myös uusi liikuntaharrastus voisi piristää.

Härkä (20.4. – 20.5.): Nyt on aika rauhoittua ja levätä. Katso kalenteriasi tarkkaan ja mieti, ovatko kaikki menosi tarpeellisia, vai voisitko karsia jostain. Välillä on hyvä ottaa aikaa myös itselle ja kaikista läheisimmille ihmisille.

Kaksonen (21.5. – 20.6.): Tämä viikko on elämässäsi kiireistä aikaa. Tuntuu, että sinua revitään joka suuntaan. Nyt on aika tarkkailla omia prioriteettejä ja päättää, mikä sinulle on kaikista tärkeintä.

Rapu (21.6. – 22.7.): Tällä viikolla saat alkuviikosta hyviä uutisia. Elämäsi tuntuu olevan nousujohteessa. Viikonloppuna saattaa koittaa odotettu sosiaalinen kohtaaminen.

Leijona (23.7. – 22.8.): Vanha ystäväsi saattaa tällä viikolla ottaa yhteyttä pitkästä aikaa tai ehkä itse otat yhteyttä johonkin vanhaan tuttavaasi? Sosiaaliset suhteesi ovat joka tapauksessa vahvistumassa. Nyt on hyvä keskittyä kuuntelemaan, mitä toisilla on sydämellään – parhaimmassa tapauksessa tämä lähestää välejänne ennestään.

Neitsyt (23.8. – 22.9.): Nyt on tärkeä huolehtia mielenterveydestäsi. Lepää ja keskity siihen, mikä auttaa sinua voimaan hyvin – oli se sitten liikunta, meditaatio, terapia tai ystävien seura. Elokuvailta läheisten seurassa voisi olla sopiva viikonloppuaktiviteetti tälle viikolle.

Vaaka (23.9. – 22.10.): Alkuviikosta saatat saada jännittäviä uutisia. Eläimet saattavat ovat tällä viikolla keskeisessä osassa, oli kyse sitten omista tai läheistesi lemmikeistä – tai esimerkiksi työn kautta kohtaamistasi eläimistä. Nauti tällä viikolla kävelyistä luonnon helmassa – sitä kehosi kaipaa juuri nyt.

Skorpioni (23.10. – 21.11.): Nyt on aika keskittyä urahaaveisiin. Opiskelun tai työn saralla saattaa tulla vastaan uusi mahdollisuus ja siihen kannattaa tarttua. Sinulla tuntuu nyt löytyvän energiaa vaikka mihin.

Jousimies (22.11. – 21.12.): Kiireisen ajanjakson jälkeen tällä viikolla koittavat vihdoinkin rauhallisemmat ajat. Nauti läheistesi seurasta ja lepää. Nyt on aika myös suunnata katse pidemmälle tulevaisuuteen ja pohtia rauhassa pitkän tähtäimen suunnitelmia.

Kauris (22.12. – 19.1.): Nyt on aika keskittyä terveyteesi. Lähde ulos kävelylle nauttimaan syysilmasta tai liiku ystävän kanssa sisätiloissa. Muista myös pitää huolta ruokavaliostasi ja syödä vitamiineja päivien pidentyessä.

Vesimies (20.1. – 18.2.): Tällä viikolla mielesi saattaa tehdä käpertyä sohvan nurkkaan kirjan ja suklaalevyn kanssa, ja tätä mielitekoa kannattaa kuunnella. Elämäsi on ollut kiireistä, ja ansaitset lepoa. Loppuviikosta energiatasosi saattavat olla jo paljon korkeammalla.

Kalat (19.2. – 20.3.): Tällä viikolla mielessäsi pyörivät syvälliset kysymykset. Saatat pohtia hengellisiä asioita ja ehkä elämässäsi on tapahtumassa jonkinlainen muutos. Ota tarvittava aika itsellesi ennen isojen päätösten tekemistä. Intuitiosi ohjaa sinua oikeaan suuntaan.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.