Viikkohoroskooppi 14.-20.8.

Oinas (21.3. – 19.4.) Tuleva viikko tuo mukanaan mahdollisuuden rakentaa uusia suhteita ja yhteyksiä. Ole avoin uusille kohtaamisille ja jaa ajatuksiasi rohkeasti muiden kanssa. Tämä on loistava aika oppia uusia taitoja ja laajentaa osaamistasi. Luota siihen energiaan ja intohimoon, joka virtaa sisälläsi.

Härkä (20.4. – 20.5.) Nyt on oikea hetki keskittyä luovuuteen ja taiteellisiin harrastuksiin. Anna mielikuvituksesi virrata vapaasti ja löydä uusia tapoja ilmaista itseäsi. Tämä viikko kannustaa myös taloudelliseen harkintaan – mieti tarkkaan suuria päätöksiä ja pidä kiinni taloudellisesta vakaudesta.

Kaksonen (21.5. – 20.6.) Tuleva viikko tuo mukanaan mahdollisuuden syventyä henkiseen kasvuun ja itsetuntemukseen. Ole avoin uusille oivalluksille ja etsi tapoja laajentaa tietoisuuttasi. Ihmissuhteissa korosta rehellisyyttä ja avoimuutta – se voi avata ovia syvempään ymmärrykseen.

Rapu (21.6. – 22.7.) Tämä viikko kannustaa sinua kiinnittämään huomiota terveyteesi ja hyvinvointiisi. Kokeile uusia terveellisiä rutiineja ja panosta itsestäsi huolehtimiseen. Samalla voit myös luoda vahvempia siteitä perheesi ja läheistesi kanssa. Ole valmis antamaan ja vastaanottamaan tukea.

Leijona (23.7. – 22.8.) Nyt on aika keskittyä uraan ja ammatillisiin tavoitteisiin. Ole valmis tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin ja osoittamaan johtajuuttasi. Tämä viikko kannustaa myös yhteisöllisyyteen ja hyväntekeväisyyteen – löydä tapoja tukea muita ja jakaa omia resurssejasi.

Neitsyt (23.8. – 22.9.) Tuleva viikko tarjoaa mahdollisuuden syventää ihmissuhteitasi ja luoda vahvempia yhteyksiä. Ole valmis avaamaan sydämesi ja ilmaisemaan tunteitasi. Samalla voit myös keskittyä luovuuteen ja ilmaista itseäsi taiteen kautta. Luota omaan ainutlaatuiseen näkökulmaasi.

Vaaka (23.9. – 23.10.) Tämä viikko kannustaa sinua keskittymään kotiin ja perheeseen. Luo harmoniaa ympärillesi ja panosta läheisiin suhteisiin. Voit myös löytää inspiraatiota kauneuden ja taiteen maailmasta – tutustu uusiin taiteen muotoihin ja anna niiden inspiroida sinua.

Skorpioni (24.10. – 22.11.) Nyt on aika syventyä henkiseen kasvuun ja itsetutkiskeluun. Tutki syvemmin omia uskomuksiasi ja tavoittele syvempää ymmärrystä itsestäsi. Tämä viikko voi myös tuoda mukanaan mahdollisuuksia taloudelliseen vakauteen – ole avoin uusille sijoitusmahdollisuuksille.

Jousimies (23.11. – 21.12.) Tuleva viikko kannustaa sinua laajentamaan horisonttiasi ja oppimaan uutta. Ole avoin erilaisille kulttuureille ja näkökulmille. Samalla voit myös keskittyä läheisiin suhteisiin ja luoda syvempiä yhteyksiä. Kommunikoi avoimesti ja rehellisesti.

Kauris (22.12. – 19.1.) Nyt on oikea hetki asettaa selkeitä tavoitteita ja suunnitella askelia niiden saavuttamiseksi. Ole valmis ottamaan vastuuta ja näyttämään esimerkkiä muille. Tämä viikko kannustaa myös yhteistyöhön ja tiimityöhön – yhdessä saavutatte enemmän.

Vesimies (20.1. – 18.2.) Tuleva viikko tarjoaa mahdollisuuden laajentaa sosiaalista verkostoasi ja tutustua uusiin ihmisiin. Ole avoin uusille ystävyyssuhteille ja yhteistyömahdollisuuksille. Samalla voit myös keskittyä omiin henkilökohtaisiin tavoitteisiisi ja unelmiisi.

Kalat (19.2. – 20.3.) Tämä viikko kannustaa sinua syventymään henkiseen hyvinvointiin ja sisäiseen rauhaan. Kokeile meditaatiota tai muita rentoutumiskeinoja. Samalla voit myös keskittyä ammatilliseen kehittymiseen ja luoda uusia mahdollisuuksia urallasi. Luota intuitioosi ja anna sen ohjata sinua.

3 kommenttia artikkeliin ”Viikkohoroskooppi 14.-20.8.”

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.