Viikkohoroskooppi 10.-16.7.

Oinas (21.3. – 19.4.): Tällä viikolla saatat kokea rakkauden alueella hieman epävakautta tai epävarmuutta. Kommunikaatio voi olla hieman haasteellista, joten varmista, että ilmaiset tunteesi ja tarpeesi selkeästi kumppanillesi. Ole valmis kuuntelemaan myös heidän näkemyksiään. Ole kärsivällinen ja yritä ymmärtää toisen ihmisen tunteita.

Härkä (20.4. – 20.5.): Työelämässäsi voi tällä viikolla ilmetä mielenkiintoisia tilaisuuksia, joista voit hyötyä. Ole valmis tarttumaan haasteisiin ja osoittamaan omaa osaamistasi. Sinulla on runsaasti energiaa ja päättäväisyyttä saavuttaa tavoitteita. Muista kuitenkin pitää huolta tasapainosta työn ja levon välillä, jotta et uuvu liikaa.

Kaksonen (21.5. – 20.6.): Terveyden ja hyvinvoinnin kannalta voit tällä viikolla tuntea olevasi täynnä energiaa ja innostusta. Tämä on oiva hetki aloittaa uusi kuntoiluprojekti tai kokeilla uutta terveellistä ruokavaliota. Muista kuitenkin kuunnella kehoasi ja levätä tarpeeksi. Tasapainoisen elämäntavan ylläpitäminen auttaa sinua pysymään terveenä ja energisenä.

Rapu (21.6. – 22.7.): Rakkauden alueella voi tämä viikko olla suotuisa viikko ravulle. Jos olet parisuhteessa, voit odottaa läheisyyttä ja romanttisia hetkiä kumppanisi kanssa. Keskustelut ja jakamiset voivat syventää suhdettanne entisestään. Jos olet sinkku, saatat kohdata mielenkiintoisia ihmisiä, joiden kanssa voi syntyä vahva yhteys. Ole avoin uusille kokemuksille ja seuraa sydämesi ääntä.

Leijona (23.7. – 22.8.): Raha-asioissa sinun kannattaa olla harkitseva ja varovainen. Tämä on hyvä aika tarkastella taloudellista tilannettasi ja arvioida, miten voit parantaa taloudellista vakauttasi. Ole järkevä kulutustesi suhteen ja pyri säästämään tulevia tarpeita varten. Pidä mielessäsi pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet ja suunnittele sen mukaisesti.

Neitsyt (23.8. – 22.9.): Tällä viikolla keskiviikko voi tuoda mukanaan onnen ja iloisia yllätyksiä. Yllättävä kohtaaminen saattaa muuttaa loppukesäsi suunnan. Ole myös avoin uusille mahdollisuuksille ja seuraa sisäistä tunnetta. Saatat löytää jotain, mikä tuo sinulle iloa ja innostusta.

Vaaka (23.9. – 22.10.): Terveys ja hyvinvointi ovat tällä hetkellä tärkeässä roolissa elämässäsi. Ensi viikolla kannattaa panostaa terveellisiin elämäntapoihin ja huolehtia itsestäsi kokonaisvaltaisesti. Huolehdi riittävästä levosta, ravitsevasta ruokavaliosta ja liikunnasta. Keskity myös henkiseen hyvinvointiin ja stressin hallintaan. Pienet rentoutumishetket ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat sinua pysymään tasapainossa.

Skorpioni (23.10. – 21.11.): Tällä viikolla perjantai voi tuoda mukanaan onnea ja myönteisiä mahdollisuuksia. Ole avoin uusille tilanteille ja seuraa intuitiotasi. Saatat löytää jotain, mikä tukee henkilökohtaista kasvuasi ja tuo sinulle iloa. Tällä viikolla kannattaa myös kokeilla uutta harrastusta, siihen saattaa nimittäin tulla mahdollisuus.

Jousimies (22.11. – 21.12.): Rakkauden alueella tämä voi olla intensiivinen ja tunteikas viikko jousimiehelle. Saatat kokea syvää yhteyttä kumppanisi kanssa ja jakaa intiimejä hetkiä. Ole avoin tunteillesi ja kommunikoi rehellisesti kumppanillesi. Syvälliset keskustelut voivat auttaa vahvistamaan suhdettanne entisestään. Sinkkuna saatat kohdata henkilön, joka herättää suurta kiinnostusta ja joka voi muuttaa elämäsi suuntaa. Ole valmis avaamaan sydämesi uusille mahdollisuuksille.

Kauris (22.12. – 19.1.): Terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tämä viikko voi olla tärkeä aika keskittyä itseesi ja hyvinvointiisi. Kuuntele kehoasi ja huolehdi riittävästä levosta ja unesta. Syvälliset tuntemukset voivat nousta pintaan, joten anna itsellesi aikaa prosessoida tunteitasi terveellisellä tavalla. Hyväksy ja kunnioita omia rajojasi. Voit hyötyä myös meditaatiosta tai joogasta, jotka auttavat tasapainottamaan mielesi.

Vesimies (20.1. – 18.2.): Raha-asioiden osalta sinun kannattaa olla erityisen tarkkaavainen ja harkitseva. Vältä riskialttiita taloudellisia päätöksiä ja pyri pitämään taloutesi tasapainossa. Ole budjetoiva ja pidä huolta taloudellisesta vakauden ylläpitämisestä. Tämä voi olla myös hyvä hetki tarkastella pitkän aikavälin taloudellisia tavoitteitasi ja tehdä tarvittavia säätöjä.

Kalat (19.2. – 20.3.): Työelämässäsi voi olla syvällisiä pohdintoja ja muutosten tarvetta. Voit tuntea tarvetta kehittää taitojasi ja etsiä uusia haasteita. Ole rohkea ja harkitseva päätöksiä tehdessäsi. Saatat saada uusia ideoita ja näkökulmia, jotka auttavat sinua edistymään urallasi. Ole avoin yhteistyölle ja kuuntele myös muiden näkemyksiä. Voit oppia paljon kollegoiltasi.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.