Päivähoroskooppi 5.11.2023

Astrologinen katsaus sunnuntaihin 5.11.23

Tukahdetut jännitteet ovat todennäköisesti puhkeamassa ilmoille tänään, oli se sitten hyväksi tai huonoksi. Intohimoinen Leijona-kuu tekee neliön intensiiviseen Skorpioni-aurinkoon, kääntäen huomiomme tunteisiimme. Sen jälkeen Kuu muodostaa harmonisen trigonin herkän Chironin kanssa, joten parantuminen on mahdollista, mutta se tuskin tapahtuu välittömästi. Kun Kuu provosoi ärtyisää Marsia klo 12:00 EST, viha saattaa purkautua. Luna jatkaa haastamalla epävakaan Uranuksen, joten epämukavat tuntemukset saattavat tuntua tulevan tyhjästä. Meidän on kuunneltava sen sijaan, että puolustaudumme automaattisesti.

Mitä voimme oppia

Iltapäivä etenee jännitteisenä, kun Leijona-kuu ja Skorpioni-aurinko vaativat meitä syventymään omiin tunteisiimme ja mahdollisesti kohtaamaan konflikteja. On tärkeää muistaa, että tämä on mahdollisuus kasvaa ja oppia itsestämme sekä vuorovaikutuksestamme muiden kanssa.

Iltapäivän edetessä, kun Kuu jatkaa matkaansa, se muodostaa harmonisia yhtymisiä muiden planeettojen kanssa. Tämä antaa mahdollisuuden löytää myös myönteisiä ja rakentavia tapoja ilmaista tunteitamme ja käsitellä mahdollisia konflikteja. Voimme hyödyntää tätä aikaa syvälliseen itsetutkiskeluun ja mahdolliseen eheytymiseen.

Loppupäivä tarjoaa tilaisuuden käsitellä päivän aikana heränneitä tunteita ja huomioita rakentavalla tavalla. Ole avoin vuoropuhelulle muiden kanssa, ja pyri ymmärtämään, mistä tunteesi ja reaktiosi kumpuavat. Tämä päivä voi päättyä hyvin, jos olemme valmiita oppimaan itsestämme ja kasvamaan haasteiden kautta.

Vastaa

Auringonsilta & Kuunkajo

Tuntuuko sinusta että elämäsi junnaa paikallaan? Voi olla, että et löydä omaa polkuasi mitä lähtisit kulkemaan. Arkipäiväisetkin asiat voivat olla vaikeita suorittaa, ehkä olet vain väsynyt tai hukannut "punaisen langan". Minulla voisi olla vastaus ja ratkaisu näihin.